ВИДЕО: Бездомен мъж се сдобива с дом заради благородството си

ВИДЕО: Бездомен мъж се сдобива с дом заради благородството си | StandartNews.com

Трудно е да се намерят добри новини тези дни. Стотици момичета бяха отвлечени в Нигерия миналия месец, много хора загинаха в сблъсъците в Украйна, катастрофи, болести, самоубийства, бедност, войни и безброй други безсмислени актове на насилие и трагедия ни заливат от ефира на новините всяка вечер. Но ето нещо, което ще накара всеки да се разчувства и усмихне.

През март тази година YouTube-звездата MagicofRahat, известен с изключително виралните си клипове, на които заснема как прави номера на непознати, убеди бездомен мъж на име Ерик, че той печели от лотарията, а продавачът в близкия хранителен магазин и поставено лице му изплати печалбата от 1000 долара. Реакцията на Ерик, който много се разчувства и пожела да сподели парите с благодетеля си, докосна дълбоко интернет-потребителите, които се свързаха с Рахат и с негова помощ откриха сметка на Ерик, в която само за 17 дни се събра дарение на стойност 44 000 щатски долара.

Рахат, който има над 3 милиона последователи в YouTube, със съгласието на дарителите реши да използва парите, за да купи на Ерик нов дом, да го мебелира, да плати сметките му и да осигури хранителни продукти за 1 година напред, а около половината от парите да остави в сметката му и самият Ерик да реши за какво да ги ползва.

Рахат решава да спретне още един трик на Ерик, като заедно предприемат пътуване уж до "къщата на Рахат", само за да подсили ефекта на изненадата, когато развълнуваният Ерик разбира, че това в действителност ще бъде неговият дом.

Гледайте номера, с който започна всичко, и емоционалното влизане на Ерик в новия му дом по-долу!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай