Веселин Маринов смая Лора Крумова! С това признание

Как реагира водещата

Веселин Маринов смая Лора Крумова! С това признание | StandartNews.com

Славеят на естрадата ни Веско Маринов докара Лора Крумова да се превие от смях.

Той разказа спомен от 1994 година, когато гледал мача на България с Нигерия в САЩ, пише Петел.бг.

"Бях на Созопол на почивка с дъшеря ми преди 30 години. Много тежко го приех. В една станция. С един се скарах", разказа Маринов.

"Ти да се сбиеш", прихна Лора.

"Много бях афектиран. Той се канеше. Ние все падаме. Ние това, ние онова. Дойде и следващият мач с Гърция, в който всичко се промени".

Маринов си спомни и за паметния мач на Парк де пренс.

"Плачех на гола на Костадинов. Живеех на една таванска стая в Германия. Какво изживях. Гледах мача при един приятел сърбин, при който имаше френска телевизия. Търсех стотинки да се обадя по телефона. Никой не вдигаше. Всички бяха в еуфория."

Веско Маринов сподели, че е било правилно, че феновете не са допуснати до стадиона, защото щяло да стане по-страшно.

"Дали съм лесен за обичане трябва да попиташ жените, с които съм имал отношения през годините. Те най-добре могат да кажат дали съм такъв или не. Според мен съм лесен, за тези, които обичам. А за другите може би не, защото не ги допускам. Педантичен съм и не съм лесен за съвместно съжителство. Но едно е да си педантичен и да забелязваш всичко да е перфектно чисто и друго нещо са чувствата, които са в основата да бъда лесен или труден“, категоричен е той.

„Дядо съм на Веселин и Цветелина, но най-голямата ми болка е, че нямам достатъчно време, което да прекарвам с тях. Тази година ще идват за първи път на мой концерт, в един от дните през ноември.

Предстои ми един от най-важните мигове в моя живот, когато те дойдат и ми поднесат цветя на сцената. Имам няколко мечти, свързани с моите внуци – да танцувам с Цвети на абитуриентския й бал, например. Да съм здрав и добре изглеждащ за нея. Обещал съм си от новата година да имам повече време за тях.

Тази година беше много активна, тъй като наваксвах много пропуснати неща от миналите две трудни години. Успях да направя 30-я си албум, почитатели ми дори ми се караха в писмата си защо не издавам нов албум. Така ги бях разглезил и научил през годините. Смятам, че както последната любов този албум ще бъде най-хубавият. Може би, докато дойде следващият.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай