Вторник,

Ваня Щерева с разкрития за новия Ерген

От: Агенция Стандарт -
3565
Ваня Щерева с разкрития за новия Ерген
A
A
A

"Ергенът" е най-хубавото ми преживяване за изминалата година и нямам търпение да започне на 21 февруари, много е яко! За съжаление, не се боря за сърцето на "Ергенът", въпреки че за това сърце много си струва. Той е страхотен не само визуално, а и като човек, интелект, морал… всичко! Аз бях редактор в предаването“ – сподели в ефира на bTV Ваня Щерева, която е писател, сценарист и музикант.

„Заминах за Турция, за да мога да се рефрешна творчески и там почувствах нужда от завръщане към музиката. Предаването ме зареди много. Вече правя трета песен, но първо ще заснемем клипове и тогава ще ги пусна“, допълни авторката на романа „Образцов дом“.

Вторият сезон на „Ергенът“ се завръща със симфония от чувства и 25 дами, които ще дадат всичко от себе си, за да завладеят сърцето на музиканта Евгени Генчев. Премиерата на романтичното приключение е на 21 февруари (вторник) от 20:00 часа, а как ще се развият отношенията между участниците ще разберем от следващите епизоди, които ще се излъчват всяка сряда и четвъртък от 21:00 до 23:00 часа.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com