Ванга предсказала удара по Израел! Още пророчества

Казала съдбата на държавата

Ванга предсказала удара по Израел! Още пророчества | StandartNews.com

В събота през нощта целият свят бе на нокти, след като Иран изстреля над 300 бойни дрона и ракети към Израел. 6 часа по-късно стана ясно, че с помощта на САЩ и Йордания 99% от тях са били прехванати още преди да стигнат територията на Израел. Иран обяви, че нападението е било еднократно, но напрежението в Близкия изток остана изключително високо.

Още повече, че и други страни се включиха в нападението. Израел е бил атакуван от територията на Иран, "Хизбула" от Ливан, хуситите от Йемен, групировки от Сирия и Хашд аш-Шааби, която оперира в Ирак.

Събитията шокираха света, като САЩ, ЕС и ООН осъдиха нападението.

Предсказание за атаката обаче още преди години е направила баба Ванга. Навремето пророчицата е оставила много интересни предсказания за това какво очаква човечеството и какво бъдеще ще преживеят отделните народи. Думите на пророчицата се гледат все повече по време на ескалацията на военни конфликти, предаде БЛИЦ.

На фона на започналата на 7 октомври 2023 г. мащабна конфронтация между Израел и Хамас в ивицата Газа, предсказанията на Ванга за бъдещето на Светите земи излизат на преден план.

Ванга направила няколко предсказания за бъдещето на Израел, някои от които били публикувани още през 1996 г. Според тези пророчества Израел ще преживее период на нестабилност и конфликти, но в крайна сметка ще стане просперираща страна.

Ето какви са предсказанията на Ванга за Израел:

* В средата на 21 век в Йерусалим ще бъде открит храм на Соломон;

* Израел ще стане световен лидер във високите технологии;

* Страната ще просперира икономически и културно;

* Израел ще се превърне в място за поклонение за хора от всички религии.

Ванга обаче предсказала и че Израел ще трябва да премине през изпитания. Ще има войни и терористични атаки в страната, но в крайна сметка Израел ще излезе победител от тези изпитания. Някои от тези предсказания вече започнаха да се сбъдват. През последните години Израел наистина преживя период на нестабилност и конфликти.

Но Израел се превърна в една от най-развитите страни в света и е дом на голям брой хора от различни страни. Освен това Израел е център на световната наука и технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Против
преди 2 седмици

Баб' ти Ванге- на баба ти ... хурката ! Неизлечима шизофреничка.

Откажи