Валерия шокира с признание! Защо е влязла в "Ергенът"

Моделката се лута в емоциите си

Валерия шокира с признание! Защо е влязла в "Ергенът" | StandartNews.com

Шокиращо признание направи отпадналата точно преди финала на „Ергенът” Валерия. Тя изненада всички, като заяви, че основният мотиватор за влизането ѝ в романтичното риалити е била баба ѝ. Тя я убедила да участва, за да си намери подходящия мъж.

„И аз го намерих, Алек е прекрасен, но аз трябва да излекувам травмите в главата ми, защото иначе ще се предадат до трето поколение. Осъзнах, че още не съм готова да имам деца”, каза Валерия в интервю след напускането на имението.

Както се знае от самото начало, моделката все още се лута в лабиринт от емоции, които са резултат от смъртта на майка ѝ, която е била най-близкия ѝ човек.

„Аз мога да показвам чувствата си, но не мога да говоря за тях”, призна Валерия, която се е сблъсквала с много трудности в младия си живот, включително и с груби и агресивни гаджета.

В интервюто ѝ с водещия на „Ергенът” Наум той заяви, че нейното отпадане е било най-изненадващото, на което е ставал свидетел и в трите сезона на предаването. Валерия пък каза, че за разлика от нея, останалите три финалистки, както и Алек вече искат да има семейство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай