Валери подкупи кон с кило моркови

Валери и Николета не пропускат да се целуват дори на седлото

Валери подкупи кон с кило моркови | StandartNews.com

Божинов заведе Николета и Никол на езда край Нова Загора

Валери Божинов отново демонстрира тотална отдаденост и любов към двете най-важни жени в живота си - Николета и Никол. Звездата на "Левски" заведе любимата и дъщеря им на езда в конната база край Нова Загора. Там под мъдрото ръководство на Йонка Максимова семейството се посвети на аристократичния спорт.

Футболистът побърза да приложи успешна стратегия - първо подкупи своя жребец с кило моркови и после се метна върху него. Оказа се, че му е за първи път. Чистокръвният немец Раул, който по принцип имал славата на доста темпераментно животно, беше опитомен от Валери ефективно и за отрицателно време. Йонка побърза да похвали Божинов за скрития му досега талант, а той й отвърна, че и сам е учуден от неподозираните си способности.

Николета пък яхна английската кобила Гдиня, а сладката Никол направо се влюби в понито Нерон. Лозанова сподели, че има известен опит в ездата - за разлика от мъжа си. След първия семеен урок тримата хапнаха пъстърва със задушени зеленчуци. Никол успя да изтръгне обещание за следваща среща с Нерончо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай