Вадят Боби Кристина от комата

Боби Кристина е в кома от близо 3 седмици, но все още има шансове за живота й

Вадят Боби Кристина от комата | StandartNews.com

Рискът е голям, фамилията на Уитни Хюстън се моли за момичето

Битката за живота на дъщерята на Уитни Хюстън продължава. Боби Кристина е в безсъзнание от 31 януари, а сега лекарите са започнали да я изваждат от комата, пишат зад Океана. Докторите постепенно намаляват вливаното й лекарство, за да видят как ще реагира пациентката. Вчера пък се наложило да направят на момичето трахеотомия, тъй като тръбата за дишане трябвало да бъде преместена, обясниха от семейството.

"Кристина все още е в критично състояние и никой не знае какъв ще е изходът. Но няма да се откажем от нашето дете и постоянно се молим за него", заяви баща й Боби Браун.

Междувременно приятелят на щерката на Уитни - Ник Гордън, каза, че ще направи всичко възможно, за да може да я види в болницата. Роднините на Боби Кристина му забраниха да стъпва при нея, след като стана ясно, че полицията разследва дали той има някакво участие в инцидента от преди близо три седмици, когато тя беше намерена припаднала във ваната след свръхдоза. По-късно стана ясно, че Ник е дал неверни показания и полицията започна криминално разследване.

"Ник уважава желанието на семейството и това е единствената причина той да не отиде в болницата и да рискува да предизвика публичен скандал. Но той отчаяно иска да бъде с тази, която обича, и продължава да се надява, че молбата му ще бъде одобрена", заявиха адвокатите на Гордън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай