В четвъртък: Мъгли по Дунава, слънце в планините

В четвъртък: Мъгли по Дунава, слънце в планините | StandartNews.com

София. В четвъртък минималните температури ще бъдат от минус 7, 8 градуса в котловините до около нулата по Черноморието. Над Дунавската равнина и югоизточните райони почти през целия ден ще бъде мъгливо и облачно, с временно подобрение на видимостта следобед.

Над останалата част от страната след сутрешните мъгли ще бъде предимно слънчево. Максималните температури ще са от около нула градуса в най-мъгливите части до 8, 9 в тези с повече слънце.

Следващите дни

В петък преди обед в повечето равнини и низини ще бъде мъгливо. Около и след пладне ще се появи слаб западен вятър и видимостта ще се подобрява. В събота ще дух слаб до умерен вятър и времето ще бъде слънчево или малко облачно. Дневните температури ще се повишат и ще достигат 7, 12 градуса. В неделя отново на много места в равнинната част на страната ще има мъгли и ще бъде по-студено. Слънчево и топло за сезона ще бъде над планините. В понеделник мъглите около пладне ще се разсеят. От запад ще започне заоблачаване, но съществени валежи по коледните празници няма да има.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай