Уникална наглост! Думи на Къци Вапцаров към зрителите

Как реагира т.нар. шоумен на критиките

Уникална наглост! Думи на Къци Вапцаров към зрителите | StandartNews.com

Шоуменът Къци Вапцаров публикува във Фейсбук забавна снимка с шеф Виктор Ангелов, който буквално му крещи в ухото. Кадърът е от участието им в новия сезон на шоуто за кулинари Хелс Китчън.

“Е така като ми се развика, брат.. забравям готвя ли или поръчвам... Иде ми да викна сметката и да си ходя!”, коментира Къци. Коментарите към снимката обаче показаха, че някои зрители не гледат с добро око на кулинарното шоу като цяло. 

“Вие се майтапите Г-н Вапцаров, но хората гладуват, мислите ли ,че е правилно да се хвърля толкова храна? А има бездомни, които бъркат в кофите. Но все пак съм ви фен, забавлявайте се”, гласи един от коментарите към снимката. 

“И аз не харесвам да се хвърля храна”, отговаря Къци Вапцаров. Коментарите за изхвърлените от шеф Ангелов чинии съпътстват почти всяко издание на шоуто. 

Други зрители път се чудят как уважаващи себе си готвачи, а и български знаменитости с авторитет и позиции в обществото издържат на емоционалните изблици на водещия. За тях отношението на шеф Ангелов, което често е изразено и с нецензурни думи, е недопустимо, дори и контекста на напрегнатото предаване. 

“Само за уточня нещо... всичко е за забавление, на шега, майтапим се и се хилим....и на никой от нас не му пука, ако на някой от вас нещо не му харесва, не го кефи или го дразни....ама грам не ни интересува ....само да си знаете”, заяви Къци Вапцаров повод реакциите на зрителите за Хелс Китчън на снимката.

Думите му са резултат от сериозна поредица от коментари на хора, които директно казват, че предаването ги дразни, независимо, че в него има и звезди, които са любимци на публиката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай