Укротяване на страстите

Укротяване на страстите | StandartNews.com

Асторологическа прогноза 6 февруари - 12 февруари 2016 година

Предстои най-натоварената и сложна седмица от февруари. Поне така ще е до 10 число. В суматохата от чести промени в програмата, в мненията и желанията ще трябва да намерим верния път. А той сега преминава през линията на взаимоотношенията. Те са на преден план, техният характер определя нашето настроение, защото ни е много важно какво мисли човекът до нас, кой е той и как се държи...

Тук се налага да направя уточнението, че горните разсъждения не са извън въздействието на Меркурий и Венера, придвижващи се много плътно една до друга по градусите от територията на знака Козирог.
Следващите дни, най-вече на 6 и на 7 февруари, ще е от решаващо значение да не се поддаваме на желанието си за агресивност спрямо другите, да не изразяваме първично недоволствата си. Може би, трябва да направим нещо по-специално за връзките си като не позволим на една необмислена, прибързана раздяла да стане факт.

Благодарение на отличния, на хармоничния аспект Слънце/Уран,
след 10 февруари пристига нова емоционална вълна с висок енергиен потенциал. Тя увеличава желанието ни за инициативи и за конкретни действия. Мнозина направо ще се гмурнат в дълбокото.

Знайно е, че Меркурий продължава своята прикрита "ретроградна" фаза до 15 февруари . По настоящем, тя ще приключи там, от където започна - в знака на "въздушния" Водолей.

Зведната тенденция през дните до 13 февруари, включително предполага също да сме състрадателни към чуждите проблеми и болка и доволни, ако сме в били в нечия помощ.

Овен

Край на проблемите

Не правете нищо, ако не сте сигурни. Всяка стъпка днес отговаря за цялостното житие-битие утре. Дали бях достатъчно ясна? От една страна, вие вярвате в своята звезда, а от друга, обстоятелствата позволяват да се случат важни и дългоочаквани неща. На 10 и на 11 февруари ще се разбере какви са и как ще протекат, процесите, свързани с тях. При мнозина аспектите фиксират вниманието им върху фамилните взаимоотношения. Там също има много неща за довършване. Не изключвам възможността някой близък или родственик да очаква вашата бърза намеса в негова подкрепа или по друг, специфичен начин. Остават броени дни до "обръщането" на Меркурий / Меркурий попада в лупичката /. Използвайте дните от 6 до 13 февруари за избор и на следващите житейски/ професионални цели. Проблемите, обезпокоявали ви преди, ще изчезнат, ще се разрешат или ще изгубят значимост.

Телец

Не прибързвайте

Вие сте някак неуверени. Нещо ви кара да се въздържате от начинания. И с право. Ще потвърдя, че съжденията ви почиват на стабилна основа. Когато Меркурий е "ретрограден" / попада в лупичката / и освен това се стреми към знака на Водолей, където ще завърши своя "обратен" ход, каквато е настоящата ситуация, правилно е да се въздържате от импулсивни решения, особено ако трябва да ги изразите черно на бяло. В този момент, докато се чудите как да постъпите, други ще поемат инициативата. Не се притеснявайте, че сте изостанали - това е добре дошло за вас. Присъствието на планетата Венера в Козирог / Венера попада в лупичката/, изисква да се доверите на усещането за авторитет и респект. Сигурна съм, че няма да се затрудните. След 6 февруари можете да продължите с търсенето на печелившите варианти за себереализация. Започнете с онова, което ви хрумне на 11 и на 12 февруари.

Близнаци

Без страх от промени

Вие сте отворени към света, готови сте да посрещнете новото и не се страхувате от промените. Дори излиза, че ги провокирате и смятате, че те ще ви дадат по-добри шансове за бъдещето. Е, няма защо да се заблуждаваме, вие знаете как да се възползвате от края на ретроградната фаза на Меркурий / Меркурий попада в лупичката / и да реализирате на 6 и на 7 февруари онези важни разговори и срещи, които някак си ви се изплъзнаха преди месец. През тях, вие се надявате да протегнете някому ръка, а отсрещната страна да ви позволи да разширите влиянието си в желана сфера и да продължите заедно към успеха. Това е сред изискванията на звездните комбинации днес. Накрая ще допълня още едно изискване на обстоятелствата: дори да ви се прииска да финализирате оригиналните си хрумвания, озарили ви през седмицата, присетете се, че тя не е подходяща за импулсивни решения и че верните ще дойдат към средата на месец февруари.

Рак

Чака ви път

Предстои нееднозначна седмица. Вие трябва да си дадете сметка до колко сте в състояние да управлявате живота си. Мнозина ще изпитат страх пред неизвестното. Той е непродуктивен, тъй като сковава инициативата, ограничава възприятията. Възможно е също, благодарение на присъствието на Венера в знака на Козирог / Венера попада в лупичката /, да използвате предстоящите дни за пътувания. Така ще се възползвате от отсъствието си като възможност да погледнете на проблемите от нов ъгъл. Убедена съм, че това ще се окаже вярна стратегия. Не бих се учудила, ако именно преместването в пространството породи желание за нова посока в работата, или оформи идея за нови професионални активности. Ще поясня, че всичко се случва в мислите ви и е подготвителен етап за следващи решения. А те ще станат наложителни около средата на месеца.

Лъв

Изпитание на чувствата

Обстоятелствата се намесват в живота ви: нещо приключва, но започва друго. Към 12 февруари някои от досегашните ви планове да търпят промяна. Причината е в промяна на отношението ви към конкретни хора. Вие сте готови да откликвате на очакванията на околните, но те сякаш не го забелязват. Това ще ви предизвика да реагирате остро. Явно, няма да останете равнодушни към енергиите, които Слънцето от знака на Водолей и планетите Венера и Мрекурий/ Венера и Мрекурий попадат в лупичката / вкарват в делника им. Не казвам, че трябва да промените целите си или да се откажете от предходните намерения. Твърдя само, че животът ви ще изглежда различно. Непроменени остават чувствата към партньора.
Подгответе му приятна изненада, постарайте се да задълбочите отношенията си, да научите нещо повече за връзката си, ако тя е от скоро.

Дева

Бъдете нащрек

Дори вашата "земна" природа / вашият водещ елемент е "земя" / няма да остане равнодушна след атаките на Меркурий и Венера / Меркурий и Венера застават в лупичката /. Двете планети отговарят сега за вашите взаимоотношения и за контактите с любимите хора и е възможно да ви провокират да ги развиете. Толкова сте впечатлени от личността до вас, от нейната харизма, че сте готови да направите чудеса, за да предизвикате възхищението й. Моля, нека да е в разумни граници, за да не изложите тялото си на стрес. Дните 10 - 12 февруари е редно да посветите на спокойни занимания, за да издържите без проблемно на очакваните до края на месеца натоварвания. Ако попаднете в непозната среда и не сте сигурни какво изразяват реакциите на заобикалящите, моля не ги приемайте веднага като израз на добра воля. Бъдете нащрек, ако не познавате в детайли пътя, по който пътувате, мястото, на което сте. Задължително съобразявайте своите инициативи с особеностите на метеорологичното време.

Везни

В плен на емоциите

Невъзможно е да не попаднете под въздействието на съвпада на енергиите, идващи през Слънцето, Меркурий, Венера / Слънцето, Меркурий и Венера попадат в лупичката /. Те, вместо да се уталожват, към края на периода ще се засилят. Как ще ви се отрази ли? Суматоха! Вие сте склонни да се поддавате на хектиката отвън, макар да не е във ваш интерес. Двете планети, Меркурий и Венера, се съюзяват и правят така, че да е невъзможно да останете равнодушни към онова, което правят или говорят за вас околните. Нищо чудно да попаднете в конфликтна ситуация на 7 - 9 февруари. Преди да изпуснете езика си, прочетете написаното във въведението, моля. И още. През разглежданите дни трудно нещо да остане скрито-покрито, особено в любовта. Може да се окаже, че сте обект на нечии желания или сами да попаднете в плен на емоциите. Преценете до колко сте силни и дали да сe качите на тази нова вълна.

Скорпион

Пред нова работа

Енергиите на периода фиксират вниманието ви върху взаимоотношенията с личен привкус. Цялото ви същество се стреми към хармония, но и към доминация над другите. Тази линия е толкова силна, че няма да остане незабелязана от околните: Моля, възползвайте се от благоразположението на Венера и Меркурий / Венера и Меркурий попадат в лупичката /, за да изясните съществуващи недоразумения. Съсредоточете се върху необходимостта да преорганизирате своето лично време така, че да почувства отсрещната страна, че я обгрижвате. Към 10 февруари обстановката търпи промяна. Предстои важно пътуване, преместване, а с тях ще се отвори място за нови идеи в живота ви. Специалното при тях е, че те са насочени към професионалната сфера. Претеглете дали не е време за промяна на работното място? Имате подкрепата на звездите.

Стрелец

Дайте си почивка

Готови сте и на сделка с дявола, но да получите желаното. Толкова силни са емоциите и и още по-силни са вашите стремежи. Дръжте им здраво юздите, за да не допуснете хаотични постъпки и намерения, което би означавало едно - провал. За горната задача смятам, че има подходящи условия на 7 - 9 февруари. Тогава мнозина ще се окажат в нова лична или професионална ситуация. Някои ще трябва да пътуват, за да използват предоставена възможност за популяризиране на идеите си, например. Не мисля, че трябва да се колебаете дълго, но и не трябва да прибързвате. През дните 10-12 февруари не е препоръчително да изяснявате проблеми на взаимоотношенията. Дайте си малко отдих, излезте сред природата, разтоварете се. Така ще успеете да анализирате и предложенията, получени през последните дни.

Козирог

Важна е гледната точка

Предстоящият период ви подготвя за важни моменти, възможни са промени в стереотипа, размествания в намеренията, с оглед на новите хоризонти пред вас. Повече ще се случат в сферата на личните контакти и взаимоотношения. Там ще се взимат решения. Те са част от "времената на промени", които текат и ще се развиват през цялата година. Както разбирате, нямате бърза работа, но е важно да се отбележи, че настоящият момент е един от повратните по трасето. Сега e правилно да позиционирате гледната си точка. Тя трябва да звучи: приветствам, а не отричам новото. Периодът е натоверен и с конкретни задачи. Например, до 10 февруари ще имате приятни занимания в семейна среда, докато дните 6-9 февруари ще са подчинени на служебните ангажименти. Това е особено важно за работещите, които желаят да получат повишение.

Водолей

Умувате за чужбина

Не правете нищо просто така, още по-малко напук. Не трябва да показвате неопитност или незнание. Предстоящото седемдневие ви е дадено за изява и вие не трябва да се стеснявате или да се отказвате от възможността да научите или да съпоставите знанията си с тези на заобикалящите. Още по-малко, ако вече сте взели решение да търсите нови полета за професионална дейност или за обучение. Моментът е подходящ за подаване на документи за работа извън страната или да разгърнете страниците в интернет, за да се информирате за възможностите за обучение. До 10 февруари ще направите много в тази посока. Напомням ви, че до края на "ретроградния" период на Меркурий / Меркурий попада в лупичката / е неподходящо да подписвате важни документи и договори, ако те съществено променят статуквото ви.

Риби

Кипите от енергия

Вие разполагате с неограничен капацитет от енергия. Но и трябва да знаете как да го използвате, за да не го насочите в погрешна посока. Този прилив на ентусиaзъм е логичен след появата на въздействие от страна на Венера в синхрон с Меркурий / Венера, Марс попадат в лупичката /. Предлагам ви първо да го употребите за успокояване на атмосферата под семейно-домашния покрив. На 6 и на 7 февруари там е възможна появата на недоразумения, заради намеса на обстоятелства, изплували от миналото. През цялата седмица партньорът ви се нуждае от морална подкрепа. Защо да не погледнете на ситуацията от друг ъгъл и да си помислите, че тя е тест за силата на вашия дух? Последните три дни от периода, 10, 11 и 12 февруари, ще поставят на изпитание волята и стоицизма ви - решени сте да отстоявате принципите си, защото сте убедени в своята правота.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай