Ценни съвети за зодиите до края на август

Вижте какво ви вещаят звездите

Ценни съвети за зодиите до края на август | StandartNews.com

ОВЕН - Живейте за мига - не очаквайте благоприятен момент, за да изпълните своите цели, защото такъв може и да не дойде. По-добре да се насладите на момента. Не се страхувайте от нищо. Повечето от нашите страхове не се сбъдват или всъщност ни се случва точно обратното.

ТЕЛЕЦ - Грижете се за децата си, но не прекалявайте - те трябва да живеят собствения си живот. Дайте им повече свобода и обърнете внимание на себе си. Купете си нещо хубаво, отидете на СПА, прочетете любима книга.

БЛИЗНАЦИ - Основното нещо в живота е опитът и впечатленията. Ако трябва да избирате между нова дреха или пътуване, смело изберете второто. Август е месец, в който трябва да се отдадете на заслужена почивка и да опознаете нови места.

РАК - Не се страхувайте да правите грешки - методът на опита "проба- грешка" е ключът към успеха. Именно през август трябва да рискувате. Почнете нова работа, запишете се на интерес курс или направете ремонт.

ЛЪВ - Страстта към нещо прави живота много по-красив. Пътуването е чудесен начин да промените себе си, да получите нови емоции и да станете по-добри.

ДЕВА - Помнете, че никой проблем не е вечен - всичко минава в живота, а времето наистина знае как да лекува душевни рани. Дори да се чувствате зле през този месец, нещата бързо ще си дойдат на мястото, затова не се отчайвайте!

ВЕЗНИ - Погрижете се за себе си и действайте с любов и уважение към своето тяло. Медитацията е истински подарък, който може да излекува човек, да подобри благосъстоянието му и да го накара да се почувства по-добре. Затова – медитирайте.

СКОРПИОН - Благодарността е способна на много - тя носи наслада на двете страни. През този месец бъдете благодарни за всичко, което имате. Слушайте интуицията си - тя се основава на вашия опит и жизнена позиция.

СТРЕЛЕЦ - През този месец си повтаряйте, че малките неща също имат значение и всички големи победи започват с една малка крачка.

КОЗИРОГ - Най-добрият начин да спрете да се страхувате от старостта - да се наслаждавате на живота. Грабете с пълни шепи и се насладете на лятото. Забравете за минали проблеми и живейте тук и сега!

ВОДОЛЕЙ - Простотата е пътят към съвършенство. Не усложнявайте живота си. През този месец трябва да работите много, за да постигнете това, което искате. Не забравяйте – силите ще си заслужават.

РИБИ - Винаги правете това, което ви харесва и се стремите към това, което искате да постигнете. Не се спирайте пред нищо, защото през този месец ще имате късмет. Любовта е решение на всеки проблем и отговор на всеки въпрос, основната движеща сила на този свят. Така че се отдайте на любов!

Източник: iwoman.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай