Три зодии да си пазят парите, една получава неприлично предложение

Въздушен знак се отдава на голяма любов

Три зодии да си пазят парите, една получава неприлично предложение | StandartNews.com

Днес е ден за пестене. Три зодии трябва да си пазят парите, защото може да направят прекалено големи разходи. Един знак дори е застрашен от фалит. За сметка на това воден знак ще получи неприлично предложение, а въздушен - любовно.

Седмицата започва интересно. Не пропускайте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Избягвайте натоварването, възможни са травми! Това е ден на хармония и любов. Прекарайте повече време с любимия! Ако сте се скарали с някого, сега е моментът да се сдобрите. Препоръчва се да почистите дома си. Противопоказни са силните миризми.

ТЕЛЕЦ - Не си правете никакви планове, защото ще се объркат! Може обаче да обмислите офертите, които сте получили и да вземете съдбоносно решение. С финансовите дела бъдете по-внимателни! Не инвестирайте, ако имате някакви съмнения!

БЛИЗНАЦИ - Вероятно до обяд ще ви е трудно да намерите общ език с колегите и приятелите, но не давайте заден! Сега е моментът да реализирате плановете си. Отнасяйте се с повече уважение към по-възрастните! Добре е да поискате прошка от близките си, ако сте ги засегнали.

РАК - Ще получите много предложения. Някои от тях може и да са неприлични. Ако не се научите да казвате „стоп“, може да си изпатите. Грешките ви в този ден лесно ще се забелязват, а тайните ви може да бъдат разкрити. Избягвайте досадниците! Въздържайте се и от пазаруване!

ЛЪВ - Това е един от дните, в които е най-добре да оставите парите в портфейла ви да се множат, а завистниците – да си злобеят. Преди да купите нещо, внимателно го прегледайте, защото може да се окажете измамен! Не се сърдете, ако любимият човек е по-пасивен и няма желание за ласки!

ДЕВА - Денят е добър за любов, но не и за бизнес. Внимателно наблюдавайте това, което се случва и бъдете готови да реагирате веднага, ако интересите ви са застрашени! Трябва гласът ви да се чуе, ако промяната не ви устройва. Дарявайте на хората, които обичате, сладки емоции!

ВЕЗНИ - Ако сте претрупани с работа, заемете се с това, което ще ви позволи да постигнете бърз резултат! Самотните може да срещнат човека, заради когото сърцето им да затупти от вълнение. Не бързайте обаче с изводите, защото след седмица ще имате различен поглед върху света около вас!

СКОРПИОН - Желателно е днес да завършвате всички започнати през последните 3-4 седмици дела. Направете си равносметка и помислете какво трябва да промените. Добре е да си върнете дълговете. Възможно е обостряне на язви и колити.

СТРЕЛЕЦ - Денят е чудесен за реализирането на идеи, които досега не сте се решавали да осъществите. Сега никой не е в състояние да ви устои. Лесно ще постигате споразумения. Не се намесвайте обаче в спорове, по-добре да си останете само страничен наблюдател!

КОЗИРОГ - Въздържайте се от рисковани действия! По-добре да ви нахокат, че не се справяте бързо със задълженията ви, отколкото да оплескате всичко. Проявете търпение и внимателно осъществявайте това, което сте замислили, а нови ангажименти не поемайте!

ВОДОЛЕЙ - Ако сте дисциплинирани и точно следвате инструкциите за това, което са ви възложили началниците или партньорите, ще сте доволни от постиженията си. Доволен ще е и любимият човек, ако проявите малко повече въображение и го изненадате приятно.

РИБИ - Хубаво би било, ако днес може да си позволите да загърбите грижите и да се забавлявате. Творците от тази зодия ще имат шанс да очароват околните с дарбата си. Днес е добре да сте с хората, които ви обичат и ценят. Храната трябва да е лека.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай