Три дами в Ергенът-2 оставиха всички без думи

Учителна и ориенталска танцьорка събраха погледите

Три дами в Ергенът-2 оставиха всички без думи | StandartNews.com

Три дами в култовото риалити "Ергенът-2" оставиха всички без думи.

Първата е Мони Зенгинер, която оттук нататък ще остане завинаги запомнена с репликата си: "Бизнесмен или музикант за мен няма значение. Важно е да печели повече!".

ВИЖ ОЩЕ: Ще има ли брутален женски бой в Ергенът-2?

Мони се представи като най-добрата ориенталска танцьорка в България. По думите й умеела не просто да танцува, а да забавлява хората.

Тя е едва на 21 години, но с просто око се виждат поне 4-5 сериозни подобрения по външния й вид, пише "Флагман".

„Аз съм човек, който винаги се е стремял към съвършенство. Заради това на 17 си сложих хиалурон в устните, а на 18 – силикон. Предизвиках фурор в училище. Взех си болничен, а се върнах с двойно по-големи гърди“, обяви тя.

Тя твърди, че най-много обичала злобните коментари на „30-40-годишни лелки“.

Компромиси не правила, най-вече по отношение на мъжете. Имала много ухажори. Не тълпи, а цели стадиони.

„Мъжете искат две неща – секс или домакиня. От мен е ясно, че домакиня няма да видят. Не бих се задоволила с нищо по-малко от мъж с класа. Дали ще е “, изцепи се Мони.

Втората дама, която обещава колорит в шоуто е Пламена от Карнобат. Пам Велидис, както се представя тя, е известен plus size модел.

„Имам пищна фигура и за разлика от повечето жени, се обичам“, откровена е тя.

Източници на Флагман.бг разкриха, че Пламена е завършила средното си образование в Карнобат, където е живяла без родителите си. По това време те са работили в Гърция. Завършила е философия в Нов Български университет и в момента пише есета за сайтове като Go Guide.

От няколко години се занимава с продажбата на луксозни стоки за plus size жени.

Изтупках му наведнъж всички неща, с които се занимавам, каза бургаската учителка Ивелина Иванова, която също смая публиката. Тя се появи с гръм и трясък, а продуцентите й отделиха по-дълго от обичайното време. Започна да бръщолеви още от началото и очевидно ще бъде една от звездите на този сезон.

Ивелина се представи за учителка, художник и изпълнител в Държавната опера на Бургас.

Хубава коса имаш, различна от моята, една по-чуплива, започна да откровеничи бургазлийката с ергена Евгени.

Тя му повери огърлицата си, която е във формата на сърце, която сама сложи в джоба на сакото му. „По телевизията като го видях много не ми хареса, но на живо…много красив. Въобще не очаквах, че толкова много ще ми хареса“, призна бургазлийката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай