Трагична загуба сваля Мария от сцената

Феновете й все още очакват да я видят в "Маскираният певец"

Трагична загуба сваля Мария от сцената | StandartNews.com

Мара Отварачката прекрати кариерата си на певица през лятото. Феновете й останаха съкрушени от шокиращата новина, а много от тях предполагат, че е влязла в "Маскираният певец". Така или иначе, звездата не поясни защо е решила да се пенсионира от сцената, провокирайки различни слухове, но може би загадката вече е разрешена.

Дълги години основният спонсор на Мария е бил месарския бос Ангел Тенев, известен като Свинаря. Той е осигурил някои от най-скъпите клипове и тоалети на миньончето. Маститият бизнесмен обаче почина през 2019-а на 63. След кончината му Отварачката не успяла да намери такъв щедър мъж и решила да приключи с пеенето.

„Тя няма участия, в последните години не изкарваше пари от кариерата си на певица, а само наливаше кеш за песни, видеа и тоалети. Все по-трудно се намират спонсори за толкова много неща, а сега, когато вече не е изпълнителка, все се намира някой, който да й подари френски тоалети и чанти”, разкриха близки до Мария пред столичен седмичник.

Именно благодарение на Тенев певицата е успяла да заснеме бляскавия клип към "Престъпно твоя" в емблематичния хотел „Ермитаж“ в Монте Карло. Свинаря плащал за всички прищявки на миньончето и дори й подарил рокля на световноизвестна италианска марка, ушита специално по поръчка, за 15 000 лева. Той и осигури още и луксозен джип за 200 бона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай