Страшна трагедия сполетя попфолк звезда, какво загуби

Певицата Диона в откровено интервю

Страшна трагедия сполетя попфолк звезда, какво загуби | StandartNews.com

Диона след месеци на силна турбуленция в живота си. Провокатор, с невероятно въображение, певицата оставя понякога разхвърлен и интригуващ отпечатък от нещата, които представя на публиката си. В интервютата си е същата - гъвкава, дръзка, а понякога на границата с арогантността. Този разговор се рови зад фасадата. Там където живее Денислава Сашова - момиче от ромски произход, което още като дете разбира, че различието може да възпламени света от вълнение, но може и да я хвърли в кални локви вода.

От Койнаре до София, сметката на Диона струва скъпо. Сега тя я слага на масата. От дискриминация и политика, през изкривена слава и фалшиви лица до съкрушителна загуба и края на една любов. „Диона ми отне всичко!“ признава пред Мон Дьо тази неделя Денислава. В рядко откровено интервю за човек от този жанр. 

“В началото беше приятно да съм Диона”, спомня си певицата за първите стъпки от своята музикална кариера. 

“С течение на времето исках да се откажа”, признава тя. 

Един от най-тежките й моменти е загубата на нейното дете. 

“Имаше момент, в който исках да се откажа от музиката. Загубих много от себе си, от Денислава. Имаше момент, в който исках да създам семейство и Диона ми го отне. Имах много проблемна и тежка бременност. Заради напрежението от работа, организмът ми не издържа на това да бъде и Диона, и Денислава, и бъдеща майка”, споделя с мъка певицата. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай