Това Ива Софиянска ли е? Хората се стреснаха

Защо са тези снимки на дъщерята на Софиянски

Това Ива Софиянска ли е? Хората се стреснаха | StandartNews.com

Дъщерята на Стефан Софиянски притесни сериозно своите почитатели.

Ива Софиянска ужаси социалните мрежи със скорошна снимка на лицето, а това, което се вижда на кадъра, първоначално може сериозно да ви стресне, пише show.blitz.bg

Едва ли последователите на Ива Софиянска, която роди третото си дете само преди месец, са очаквали да я видят точно в такъв вид. Тя определено стресна всички с визията си, за която иначе знаем, че тя е полагала през годините достатъчно усилия.

Първоначално обаче, нейни виртуални приятели спокойно е могло да си помислят, че тя е станала жертва я на пожар, я на някакъв инцидент, за да изглежда по този начин. Лицето й е цялото червено, почти до кръв, но както става ясно - това е разкрасителна процедура.

Нещо повече - Ива е убедена, че след като жестокото зачервяване на лицето й отмине, кожата й ще се изглади и озари от производстовто на нов колаген и еластин. Това поне обещавала въпросната процедура.

Близки до щерката на Стефан Софиянски разкриват, че след раждането тя е изпаднала в традиционната за много жени следродилна депресия, от която явно ще излезе по-бързо, ако се поглези малко с някоя и друга процедура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай