Тото спечели лайвa на „Капките“ без публика

Автентични образи и оригинална сценография изненадаха журито на шоуто

Тото спечели лайвa на „Капките“ без публика | StandartNews.com

Клонирани участници, огромни торти и задължителната доза хумор бяха сред акцентите на третия лайв на „Като две капки вода“, който се случи без публика.

„Трябва да дадем добър пример – най-важното е да пазим здравето си и да бъдем отговорни, но без излишна паника – шоуто трябва да продължи“, заяви продуцентът Маги Халваджиян по повод първото шоу без зрители в историята на предаването.

Първото място за вечерта грабна Тото, който се върна към мъжките образи със Шаги и неговото „groove“ звучене, печелейки гласовете на журито и феновете. Категорично определена от съдиите като „най-силен“ лайв от началото на сезона, третата вечер представи оригинални изпълнения и автентични образи. Луна получи поздравления от Фънки за представянето на носителката на „Оскар“ и „Грами“ – Шер.

„Бил съм свидетел на няколко мои образа в шоуто, но това е най-страстната имитация. Гмурна се с голямо желание, което беше страхотно“, заяви на свой ред Папи Ханс за колоритната игра на Димитър Маринов.

Минути преди да излезе на сцената, Дара обеща да направи своя балада при успех в преобразяването в Адел. JJ получи съвети от Гери-Никол, а Маги Джанаварова облече булчинска рокля за имитация на Лизо.

„Беше по-добра от оригинала“, категоричен беше Юлиан Вергов след умелото представяне на Галя като Дуа Липа. Последен на сцената се яви Анди, който донесе екзотика с образа на Шакира и помощта на певеца Алфредо.

Бутонът на късмета изненада Маги Джанаварова с образа на Бионсе, а Анди с легендарния Елвис Пресли. Луна ще се докосне до естрадата с Емил Димитров, а Галя ще се изправи пред поп-фолк ритъма с образа на Анелия. Димитър Маринов ще остави всички задръжки за Алис Купър, а Фики ще бъде Недялка Керанова. Дара ще изпълни емблематичен хит на Tarkan, а JJ ще влезе в образа на един от членовете на „Chicago“. Победителят Тото ще потърси прилики със световно известния Дзукеро. Водещите Зуека и Рачков на финала съвсем сериозно припомниха, че жертвите от касапниците по пътя и ухапването на отровни комари са много повече от повалените от коронавируса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай