Топ астролог зарадва четири зодии! Какво ги чака

Прогнозата е за тези зодиакални знаци

Топ астролог зарадва четири зодии! Какво ги чака | StandartNews.com

Ето ги четирите зодии, чийто представители могат да очакват емоции през следващата година.

Руският астролог Татяна Бережная прогнозира, следващата година седем представители на зодиака ще бъдат истински късметлии. Звездите ще им донесат успех в почти всички сфери на живота, като ще им дадат 12 щастливи месеца. Но кои са трите най-късметлийски зодии за предстоящата година?

Везни

Въздушният знак, според астролога, ще претърпи драматични промени във всички сфери на живота през следващата година. Събитията ще се развият така, че техните приоритети и насоки ще бъдат в неочаквани за Везните посоки. Естети по природа, те ще видят света от културна гледна точка от различна перспектива.

Бережная смята, че 2004 г. ще донесе на Везните събития, които ще разделят живота им на преди и след. Освен това това ще се отрази и на личния живот на знака, който може да реши да смени стария партньор с нов.

А в сферата на финансите Везните могат да разчитат на голяма сума, която ще получат освен всичко друго и за професионални постижения. Бережная посочва, че това може да е връщане на загуби или голям дълг.

Скорпион

Креативните и страстни представители на знака ще получат много предложения, които ще трябва да реализират в екип. Новите възможности, които знакът отдавна чака, ще дойдат от нови запознанства и Скорпионите ще могат да подобрят социалното си положение.

Бережная вярва, че професионалният успех ги очаква чрез посредническа дейност и консултации, които представителите на знака ще дават на богати клиенти. Необвързаните ще могат да сключат щастлив брак. За семейните Скорпиони звездите обещават завръщане към живота на безгранично щастие.

Стрелец

Според Бережная Стрелецът ще преживее време на звезден професионален успех през 2024 г. През всичките 12 месеца те ще се занимават с проекти, които носят не само печалба, но и признание.

В същото време те ще почувстват лекота в процеса на тяхното изпълнение. Вдъхновението ще им позволи лесно да преодолеят всички трудности.

Повече от останалите успех очаква онези представители на знака, които се занимават с търговия и медицина – техният потенциал ще се разкрие с по-голяма сила в годината на Дракона. Енергията на знака ще се превърне в източник на постоянно творчество и общуване.

За да си осигурят пълно щастие, Бережная ги съветва да имат домашни любимци, пише Глас Нюз.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Хари
преди 5 месеца

😂😂😂 Последно три или четири

Откажи
Анти
преди 5 месеца

Фалшиви новини от поредната шарлатанка астро-ЛЪЖКИНЯ !

Откажи