Том Круз спаси оператор на косъм

Епидемията от коронавируса забави плановете по реализацията на "Мисията невъзможна 7"

Том Круз спаси оператор на косъм | StandartNews.com

Въпреки че си счупи глезена по време на снимките на „Мисията невъзможна 6“, което забави снимките на хитовото продължение с шест месеца, Том Круз не престава да демонстрира безстрашие.

В „Мисията невъзможна 7“ той, за ужас на продуцентите, настоя да изпълнява, както обикновено, сам каскадите вместо обичайните каскадьори, което беше доказано от последните снимки на филма във Великобритания. Локацията е железопътна линия в Северен Йоркшир, а действието се развива на покрива на товарен влак, който, разбира се, се движи, и главните герои тичат по него, включително приятелката на Круз във филма, Хейли Атуел. Както се подразбира, снимачният екип трябва да бъде с тях на влака и не е в завидно положение, въпреки изключителните мерки за сигурност на снимачната площадка.

Точно в такъв момент от снимачния процес се е случила истинска драма, последвана от спасяване, заради което Том Круз кацна във всички медии като истински екшън герой не само на големия екран, но и в реалния живот. А именно, по време на заснемането на сцената на стълкновение върху влак, превозващ въглища, един от операторите изгубил равновесие и се свлякъл по товарния влак, оставайки да виси, за щастие закопчан с колани. Круз спрял и се втурнал да помага на оператора, за да му попречи да се плъзне надолу, извличайки го обратно на покрива на влака. Не е било никак лесно, защото операторът е имал голяма, много тежка камера със себе си. 58-годишният актьор е бил обезопасен, но само с тънки, едва забележими въженца, за да не се вижда във филма.

Дейли Мейл съобщава, че 39-годишната Хейли Атуел нервно хапала устната си, докато гледала драмата и че други членове на снимачния екип, които са били в другия край на покрива на препускащия влак, също са се притекли на помощ.

Епидемията от коронавируса забави плановете по реализацията на „Мисията невъзможна 7“, така че новите приключения на Том Круз като агент Итън Хънт можем да видим в кината на 27 май 2022 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай