Терминаторът се ваксинира срещу Ковид

Арнолд Шварценегер призова феновете си да последват примера му

Терминаторът се ваксинира срещу Ковид | StandartNews.com

Актьорът и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер се имунизира с първа доза от ваксината срещу Ковид-19. Холивудската звезда публикува видео в социалните мрежи, на което се вижда, че е седнал в автомобил във ваксинационен център на стадиона "Доджърс" в Лос Анджелис, преди да се ваксинира.

"Днес беше хубав ден. Никога не съм бил по-щастлив да чакам на опашка. Ако отговаряте на условията, присъединете се към мен и кандидатствайте за ваксинация. Елате с мен, ако искате да живеете!", призова Терминаторът, използвайки култовата си фраза от филмовата поредица.

Видеото предизвика многобройни реакции, ласкателни похвали за добър пример, както и някои шеговити коментари: "Няма ли да счупиш иглата?", "Каза ли им: Ще се върна", "Ти си терминатор, не ти трябва ваксина". 

Шварценегер бе губернатор на щата Калифорния от 2003 до 2011 година. Миналото лято той засне клип с четирима от предшествениците и наследниците си на този пост, в което призоваха да се носят защитни маски. "Като носите маска, защитавате хората около себе си. В това няма политика, няма слабост", каза бившият бодибилдър. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай