Тайните на Деспина Ванди

Тайните на Деспина Ванди | StandartNews.com

Гръцката поп икона вае безупречен силует с плодове и ядки

Деспина Ванди, супер звездата на Гърция, винаги с усмивка споделя "тайните" на страхотната си визия. Тя отделя по два часа от натовареното си всекидневие шест пъти седмично за спорт. Специалната й тренировъчна програма включва фитнес упражнения и пилатес. Когато времето позволява, Деспина обожава да прави тренировките си на брега на морето - джогинг, лицеви опори на плажа, упражнения във вода. Наскоро тя сподели пред медиите, че стриктно спазва и здравословен хранителен режим, който включва предимно свежи плодове и зеленчуци, пилешко, риба и ядки. Ето и дневното меню на Деспина. Закуска: филия черен хляб с мед и тахан или два плода. Второ хапване: кисело мляко с мед, сезонни плодове или сурови ядки. Обяд: салата с цвекло и нискомаслено сирене или салата от рукола и пиле/риба. Може също и пиле/риба със зеленчуци на скара. Следобедна закуска: сезонни плодове и сурови ядки или бял тост с пуешко и нискомаслено сирене. Вечеря: суши или грилована сьомга със зеленчуци с филийка хляб или салата с киноа и пилешко. Неслучайно тя е призната за певицата с най-безупречна фигура.

Очарователната и гласовита дама, която ще гостува у нас на 21 февруари за грандиозен първи концерт, е модна икона и най-добре облечената жена в шоубизнеса на южните ни съседи. Така че в София тя ще покаже не само завидна форма и отлично изваян силует, но и прекрасни тоалети. Деспина, естествено, ще бъде придружена от голям екип от професионалисти, които ще се погрижат за гардероба, макияжа и прическите й. Цялата й визия ще бъде в хармония с най-големите й хитове на Ванди, познати не само у нас, но и по всички континенти. Деспина е отличена 7 пъти с приза "Певица на годината" от началото на кариерата си до днес. През 2002 г. дамата, която вдига адреналина на всички с "Gia" е удостоена и с признанието "Най-продаван гръцки изпълнител в света" на Световните музикални награди в Монако.

Деспина всъщност е родена в германското градче Тюбинген, близо до Щутгарт. Истинското й име е Деспина Малеа. Родителите й се връщат обратно в Кавала, откъдето произхождат, когато малката е само на 6 години. Ванди записва първия си албум "Gela Mou" ("Усмихни ми се") през 1994 г. В него е включен и първият й хитов сингъл в дует със суперзвездата Янис Париос. През 1996 г. следва нов диск с още повече хитове - "Esena Perimeno" ("Чакам те"). Следващата година певицата прекарва в турнета из Европа и Щатите. След това Деспина започва да работи с топ композитора и продуцент Фивос. Още първият им съвместен проект "Deka Entoles" ("Десет заповеди") им носи огромен успех. Успешната серия продължава с "Profities" ("Пророчества") през 2000 г. В деня на издаването си, албумът става златен, а след месец и платинен.

През 2001 г. излиза двойният албум с 21 песни "Gia", който става четворно платинен само за 11 дни. Това е най-продаваният албум на века, като до този момент успехът му не е надминат. В края на 2004 г. на пазара се появява "Stin avli tou paradeisou", включващ дуети с Василис Карас и Танос Петрелис. Само за ден албумът става платинен, с което Ванди подобрява собствения си рекорд. През 2008 г. певицата изнася концерти в Австралия, а през 2009 г. започва турне в САЩ и Канада с продадени над 150 000 билета. Следват още четири албума и множество сингли, като всички чупят рекордите в южната ни съседка. Деспина Ванди е омъжена за бившия футболен национал Демис Николаидис. Звездното семейство има две деца - 15-годишната Мелина и 8-годишният Йоргос. Наричат ги "гръцките Бекъм".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай