Тайни от кухнята. Кой ще спечели MasterChef

Изключително интересни участници тази година

Тайни от кухнята. Кой ще спечели MasterChef | StandartNews.com

Хоби-готвачи с голям талант ще се състезават  в опит да докажат качествата си, но бели престилки има само за ограничен брой участници. В последните кастинг-епизоди в кухнята ще се явят бивш командос, полицай, туристически агент, опитна учителка, DJ и таксиметров шофьор, който е сервирал лично на Путин, Папата и принц Чарлз. Всички те, заедно с още други любопитни кандидати, ще се изправят рамо до рамо с целия си арсенал от знания, изобретателност и талант, в опит да впечатлят журито на MasterChef.

По време на битките ще се разкрият както интересни лични истории, така и висок професионализъм. А кой ще провокира възклицанието на Chef Кустев: „Искам да се обзаложа с вас, че това момиче ще спечели MasterChef!“ и кой ще получи последния „Зелен пас“, който дава втори шанс на късметлията в надпреварата, ще стане ясно още в петък от 20:00 ч.

В събота вечер феновете на кулинарното шоу ще станат свидетели на битките между млад адвокат, химик, „боуен“ терапевт, каменоделец и други кулинарни ентусиасти. Зрителите ще се удивят на приемствеността между две многодетни майки, както и на участник, който е открил страстта си към кулинарията, докато се бори със своя зависимост. А в края на епизода ще се разгърне и епичната „Зелена битка“, в която тримата късметлии, получили „Зелен пас“, ще се опитат да спечелят последната бяла престилка, осигуряваща място в състезанието.

А финалната селекция на хоби-готвачите ще провокира Chef Таралежков да възкликне: „Предстои наистина много вълнуващ сезон!“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай