Тайната падна! Изповед на Васил Найденов

Естрадната легенда коментира прякора си

Тайната падна! Изповед на Васил Найденов | StandartNews.com

Легендата Васил Найденов за първи път в кариерата си обул китайски гуменки, а кецовете излезли по-късно на мода. "Никога не ме е дразнил прякорът ми!", заяви звездата. И добави: "Кецовете са много удобни обувки, за танци, за сцена, за всичко. Аз много щъкам по сцената по време на участие и с тези обувки ми е някак уютно.", добави Васко Кеца.

"Най-неудобните обувки, които съм носил бяха тези на Николай Колев. Накараха ме да обуя неговите преди години. Той носеше 38/39 номер, а пък аз 42/43. Ходех като японка по сцената, гледах много много да не се движа и просто седнах на един роял", шеговито разказа легендарният естраден певец.

"Девите сме чешити, ние създаваме една илюзия за умереност, за благоприличие, а всъщност в нас живеят още пет идиота. Колебаем се между това, което трябва да бъде и това, което искаме да бъде. Винаги трябва да има лудост, хората искат да видят и чуят нещо различно, да излязат от ежедневието си, те имат нужда от забава, понякога и да страдат като артисти. Човек трябва да бъде откровен, директен.", каза Кеца.

Според него вярата и любовта държат света и нямало нищо по-силно от природата. Васко Кеца се прибрал преди два дни, това лято не се наспивал изобщо и доста пътувал, а на рождения му ден наскоро дори си изключил телефона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай