Светът открива 23 години България със "Стандарт"

Светът открива 23 години България със "Стандарт" | StandartNews.com

За 23 години в-к "Стандарт" работи в тясно сътрудничество с дипломати от различни страни. Благодарим за хубавите пожелания и обещаваме, че ще продължим да помагаме за популяризирането на вашата работа.

Откриваме страната ви с "Чудесата на България"

Юрии Исаков, посланик на Русия

Вече 23 години изданието е еталон на журналистическия професионализъм, надежден ориентир, който помага на читателите - включително и на нас, дипломати, - да не се изгубим в света на новините, фактите и събитията. Като се ползвам от повода, бих искал да отбележа значителното внимание, което във вестника се отделя на въпросите на руско-българските отношения и на Русия като цяло.

В качеството ми на посланик в България приятно е да видя, че "Стандарт" реализира много добри и интересни инициативи. Не мога да не спомена вашата кампания "Чудесата на България", която помага не само на българи, но и на много чужденци, включително на мои съграждани, да открием за себе си нещо ново в страната ви, да почувстваме неповторимия български дух. Организираните от вестника и партньорите му дискусии и форуми способстват за решаване на различии проблеми в областта на икономиката, туризма и културата.

Обективни, не правите компромис с качеството

Сюлейман Гьокче, посланик на Турция

От основаването си до днес в. "Стандарт" развива дейността си с разбирането за достоверност, обективност и динамичност в журналистиката. Винаги е представял актуална информация за текущите събития и важни теми от страната и чужбина, и се е утвърдил като сигурен източник на новини. „Стандарт", който в условията на съществуващата голяма конкуренция на пазара на печатните издания, никога не отстъпи от политиката си за качествено и професионално представяне на новини на своите читатели, заема важно място в журналистиката и в живота на печатните медии в България.

Отстоявате истината и печелите рейтинг

Такаши Коидзуми, посланик на Япония

Бих искал да Ви поздравя най-сърдечно по случай 23-та годишнина на вестник „Стандарт". Създаден непосредствено след началото на прехода, Вашият вестник отстоява свободата на словото и предоставя политически безпристрастна, своевременна и обективна информация от високо качество, в което се състои основната роля на всяка медия. Не случайно той се радва на висок рейтинг сред своите многобройни читатели в България. „Стандарт" публикува материали за Япония в широк кръг области. Ето затова вашият вестник наистина заслужава високата ни оценка.

Прозорец за българите към Китай

Уей Дзинхуа, посланик на Китай

Надявам се, че в."Стандарт" ще продължи да поставя акцент върху събитията в Китай, ще се превърне в прозорец за българските читатели, чрез който те ще постигнат към по-добре разбиране на социално-икономическото развитие и културните особености на Китай.

Вярвам, че в."Стандарт" ще изиграе още по-стимулираща роля за приятелския обмен и практическото сътрудничество между Китай и България.

Вие сте съвременната медия за читателите

Демостенис Стоидис, посланик на Гърция

По повод 23-та годишнина от творческото присъствие на в. „Стандарт" отправям най-топли пожелания за още по-големи успехи по пътя на отговорното информиране на българското обществено мнение. Вестник „Стандарт", както печатната му форма, така и интернет страницата му, се свързват с обективното и всеобхватно представяне на събитията, както на вътрешните, така и на тези от европейски и международен интерес. Това е вестник, който отговаря на изискванията на съвременната епоха в съзнанието на читателите и в по-общ аспект се счита за едно от най-надеждните средства за информация в България.

Запазете независимия си дух

Аник Ван Калстър, Посланик на Кралство Белгия

Пожелавам на целия екип да запази младежкия ентусиазъм, независимия дух и обективността си и да върви към едно още по-добро бъдеще! Като един важен стълб за демокрацията, пресата трябва винаги да наблюдава и изследва онова, което се случва вътре в едно общество и да го предава след това достоверно на своите читатели, за да продължи да се радва на тяхното доверие. Пожелавам и в бъдеще на страниците на вашия вестник читателите да разпознават партньор, с когото българският народ ще върви към благополучие и хармония с европейските ценности!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай