Супер сделка! Гала инвестира в имоти (снимки)

Изкупува съседните съседните места

Супер сделка! Гала инвестира в имоти (снимки) | StandartNews.com

В земеделци се превърнаха Гала и Съпругът й Стефан. Те имат имот в язовир "Искър"

 

 

Семейството се похвали с луксозна къща в местността Щъркелово гнездо още преди повече от година, но в края на миналата имението е било разширено. Някогашното момиче на късмета е купила и съседното място, което се намира точно под това с вилата й, като така имотът вече има излаз на две улици, макар думата „улица” за тази местност да означава по-скоро изровен коларски път.

Засега никой от съседите не знае какво ще прави известното семейство с този още над декар земя, който също попада в широката вододайна зона около язовира, снабдяващ София с питейна вода. Самата телевизионерка също не е продумала какви са й плановете за цялото това вече доста голямо място, но нейни приближени предполагат, че ще го превърне в цветна градина.

Блондинката се похвали още преди година с огромната инвестиция, която са направили с мъжа й, като дори мебелите за обзавеждането на вилата са били бутикови. В спалнята имали дори „умно легло“, което се нагласява в различни позиции, вграден режими против хъркане, за четене, за гледане на телевизия и какви ли не още функции. пише „България Днес“.

Къщата на Гала и Стефан разполага с две спални, огромна всекидневна с кухня, луксозни бани и просторна веранда със зелен двор. Парцела, на който се издига, Гала и половинката й купили още преди години. Едва тази есен обаче завършиха строежа.

В София телевизионерката има апартамент в близост до бул. „България“,  за чието обзавеждане навремето също даде доста пари, а проектът бе на любимата й приятелка Кремена Халваджиян.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Илья
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи