Сряда,

Страстна любов за една зодия, друга прави от мухата слон

От: Стандарт -
1262
Страстна любов за една зодия, друга прави от мухата слон
A
A
A

Овен

Днес не се нагърбвайте с отговорностите на някой друг, дори да става дума за близък човек. Ако носите цялото бреме и в името на връзката или на семейството, единствено вие ще правите компромиси, а това няма да е от ничия полза. В случай, че сте на работното си място, трудно ще постигнете разбирателство с колегите през днешния ден.

Телец

Днес е възможно да се окажете изправени пред някакво предизвикателство. Ако проблемът е финансов, ще се наложи да прибегнете до някои по-дълбоки резерви, а ако става дума за взаимоотношения – до вътрешните си сили. Ще сте много емоционални, но ако успеете да изразите тези чувства – например в спортна надпревара или чрез писане, ще останете доволни.

Близнаци

Днешният ден е чудесен за пътувания, за срещи с приятели и за забавления. Разнообразието ще ви действа чудесно, така че търсете начини да направите деня си по-интересен. Някои от вас ще бъдете изправени пред избор – дали да направите онова, което желаете или да угодите на близките си.

Рак

В случай че нещо не е наред, не пренебрегвайте сигналите на тялото си, но не стигайте до крайности – днес има вероятност да си въобразите, че сте болни или че положението ви е по-сериозно, отколкото в действителност е. Ако през днешния ден се чувствате обезпокоени или объркани, имайте предвид, че е възможно да преувеличавате проблемите.

Лъв

Днес бъдете по-внимателни, ако трябва да давате пари или да купувате нещо. Определете кое е приоритетно за вас и не пръскайте пари на вятъра. Може би ще се наложи през днешния ден да анализирате някоя своя грешка от миналото и, ако е възможно, да направите нужните корекции.

Дева

Днес ще се открие възможност да прецените обективно някаква ситуация, и дори да анализирате безпристрастно собствените си чувства, без да затъвате в драми. Ако възникне някакъв проблем, помислете какво бихте могли да направите, за да го разрешите – ако предприемете определено действие, ще успеете да превъзмогнете притесненията.

 Везни

Днес ще отстоявате разпалено мнението си и трудно някой ще успее да ви надвие в словесен двубой. Все пак си помислете дали си заслужава да го правите – възможно е човекът до вас да има нужда от вашата подкрепа, а не от това да му тикате истината в очите. Използвайте думите, за да помагате, а не за да съдите другите.

Скорпион

Днес любовта ви ще е по-страстна от обикновено, а емоциите ви – доста горещи. Ако обаче имате конфликт с партньора/партньорката, опитайте се да подходите приятелски и не се опитвайте – пряко или по-прикрито – да принуждавате другия да прави нещо. В случая искреният разговор ще е по-доброто решение.

Стрелец

Днес най-добре ще е да си осигурите достатъчно почивка, тъй като за много от вас следващата седмица ще бъде по-натоварена, а за някои – и по-емоционална. В случай че пренебрегвате потребностите си от храна и сън, тялото ви ще даде сигнали – този път не ги игнорирайте, защото резултатът няма да ви хареса.

Козирог

Ако днес си почивате, забравете за служебните грижи и проблеми – така или иначе промените, които предстоят през следващите дни и седмици, няма да се извършват под вашия контрол. Отърсете се от грижите и поговорете с хора, които гледат оптимистично на живота. Ако обаче сте на работа, не е изключено да си имате проблеми с шефа.

Водолей

Днес някои от вас ще трябва да признаете, че сте имали нереалистични очаквания от някой човек или от определена ситуация. Не се ядосвайте на себе си – всеки има периоди, когато позволява на чувствата да замъглят здравия разум. Трудно ще постигате желанията си през днешния ден, така че по-добре се отпуснете и малко охладете ентусиазма си.

Риби

Днес ще се открие възможност да внесете яснота в отношенията си с друг човек и да го видите в реална светлина. Трудно някой ще ви заблуди в днешния ден, но ако в миналото сте се доверявали прекалено, днес ще трябва да приемете последствията. Ако работата ви е творческа, ще постигнете чудесен резултат.

 

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички