Страхил Ангелов: Насилието над жени в Германия е организирано

Страхил Ангелов: Насилието над жени в Германия е организирано | StandartNews.com

Насилието над жени в Германия е организирано. Това коментира в „Събуди се" бившият депутат Страхил Ангелов. "Никой не може да ме убеди, че спонтанно мигрантите са тръгнали да бият и изнасилват жени. Жертвите дори са много повече. Не става дума за тероризъм, а крайната цел е дестабилизиране на политиката на Ангела Меркел, като се използва именно темата с бежанците", обясни той.

Дните на Ангела Меркел са преброени, категоричен бе Ангелов. И изтъкна, че Турция клати Европа от години, затова й извива ръцете посредством бежанския поток.

„Европа налага религиозната омраза повече от сто години и тя сега ще стане основа. Сега изведнъж да искаш да се отметнеш от това, което си пропагандирал толкова години, става трудно", смята Ангелов.

„Всичко това се случва поради две причини. Едната е недалновидната политика в Германия, и по-точно на канцлера Ангела Меркел. Втората е неприлагането на закона, защото при такива криминални действия трябва незабавно той да се приложи. Това обаче не се случва", каза от своя страна журналистът Мохамед Халаф.

„Европа се сблъсква с нови явления, тя ще бъде изправена пред по-страшни неща от тези, които се случват в Кьолн и трябва да бъде подготвена за това", смята Халаф.

По-рано днес бе съобщено, че 379 жени са подали жалби за посегателство над тях в Германия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай