Стивън Сегал купонясва на ВИП парти при братя Диневи

Стивън Сегал купонясва на ВИП парти при братя Диневи | StandartNews.com

Холивудската легенда Стивън Сегал се появи на ВИП парти в курорта Свети Влас, организирано от братя Диневи. Повод за пищния купон на яхтеното пристанище бе 25-ят рожден ден на компанията на строителните предприемачи. Известният актьор пристигна специално за партито миналата нощ и планира да остане за традиционните ММА боеве, които се провеждат всяка година в Амфитеатъра в Свети Влас.

Стивън Сегал прекара голяма част от времето в компанията на Динко и Йордан Диневи и бившият президент Петър Стоянов.

Домакините посрещнаха лично гостите, сред които известни политици, кметове и интелектуалци.
Бизнесът беше достойно представен от шефа на Булбанк Левон Харпацумян, шефката на "Феста холдинг" Петя Славова, Весела и Димитър Барбукови, собственикът на „Интерсервиз Узунови" Красимир Узунов, шефът на „Победа" Сава Чаролеев.

На тържеството бяха забелязани Гергана и Соломон Паси, Румен Петков и бившият шеф на "Гранична полиция" Красимир Петров.

Атракция на вечерта бе уникална 3D анимация, излъчена от 10-метров 3D воден екран в акваторията на „Марина Диневи". В разгара на партито бликнаха огнени фонтани в небето подредени в огромен искрящ надпис „25 години". А малко по-късно небето бе озарено от зрелищно огнено шоу.

Легендите на българската попмузика Васил Найденов и Йорданка Христова забиха гвоздея в музикалната програма, продуцирана от Богдан Томов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай