Станкулова съсече Гала в ефир

Синоптичката засегна най-чувствителната тема за всяка дама

Станкулова съсече Гала в ефир | StandartNews.com

На панелистите на Гала не им върви напоследък. След като Андреа Банда Банда се натаралянка леко в последното предаване за 2020-а, сега Никол Станкулова съсече шефката си в ефир и си навлече гнева на целия екип. 

Както знаем, възрастта на една дама е тема табу. Красивата синоптичка обаче се разсея и забрави за миг важното правило, което никой мъж не смее да наруши. В най-новия епизод на "На кафе" панелът обсъждаше лагерите на Хитлер "Аушвиц" и "Бирхенау". Никол разкри пред колегите и зрителите, че темата й е адски интересна, но думите й, които последваха, втрещиха всички.

"Никога не съм била там и има някаква мистика. По-различно е, вие не го усещате така, Гала, защото сте го преживели", заяви Станкулова. Шокираната Гала не се поколеба и на мига отвърна: "Не, аз по това време не съм живяла, не съм го преживяла". Осъзнавайки грешката в изказа си, синоптичката се опита да замаже положението: "Да. Нямах предвид това. Дори и цялата тази епоха до 89 година. Това пък за нас таи някаква мистика и ни е далечно". След това си призна, че е сгафила яко и че дори продуцентите са й се скарали в слушалката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай