"Стандарт" с номинация за приз "Икономика на светло"

"Стандарт" с номинация за приз "Икономика на светло" | StandartNews.com

София. Вестник "Стандарт" е сред номинираните за наградите "Икономика на светло" - 2013 г. Вече започна процедурата по гласуване, чрез която ще бъдат определени победителите в първото издание на конкурса за награди "Икономика на светло".

Предпочитанията си към номинираните в три категории участници ще дадат 100-те членове на експертно жури, в което влизат изявени личности от областта на икономиката, научните среди, бизнеса, финансите, политиката и медиите. Вестник "Стандарт" е номиниран в категорията журналист или медия, допринесли за промяна на обществените нагласи към нетърпимост към неформалната икономика.

Номинацията на вестник "Стандарт" е за обективно отразяване на неформалните практики и борбата със сивата икономика. Основан през 1992 г., още с първите си броеве "Стандарт" заема водещи позиции на вестникарския пазар.

Информационна агенция standartnews.com e авторитетен източник на актуална информация, посочват организаторите.

Екипът на "Стандарт" активно участва в борбата с неформалната икономика чрез широкото медийно отразяване - за 2013 г. са публикувани редица статии, уличаващи вредите от сивите практики и показващи добри примери за борбата със сивата икономика. Номинациите са определени чрез обществена анкета. Другите две категории в конкурса са за нормативен акт или административна практика, които ограничават сивата икономика, и за личност или организация, допринесла за ограничаване на сивата икономика. Резултатите ще бъдат оповестени на специална церемония на 24 юни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай