Софи Маринова с първи думи за раздялата с Гринго

По добре да съм сама, отколкото зле придружена, заяви певицата

Софи Маринова с първи думи за раздялата с Гринго | StandartNews.com

Софи Маринова направи телевизионна премиера на най-новия си видеоклип към песента "Злато мое".

"Аз обичам да изненадвам феновете си – с текст, с музика, с визия… Казах на стилиста, че искам да направим нещо различно. И ми каза: Да те направим с руса коса и сини очи? Станах като кукличка", казва Софи в ефира на bTV.

"Кръстих песента "Злато мое" на хората, които ценя и обичам", споделя Маринова за парчето, което първоначално се е казвало "Твоите очи".

Софи сподели, че това лято е била на почивка на Малдивите с поп-фолк изпълнителите Преслава и Константин.

"Постоянно се забавлявахме, но и тримата си починахме много добре. Ние много ценим успелия човек – имаме респект един към друг. Ние с Коцето сме по-рано от Преслава в бизнеса и се познаваме от много години. Когато харесвам някои изпълнител, аз му ходя по участията – така се запознахме с Преслава, станахме приятелки и даже ми е кума на сватбата", допълва тя. 

"Аз толкова се радвам, че Лоренцо порасна и че мога да му възлагам задачи. Той се радва, че е голям и може да помага на мама. Забраненият плод е най-сладък, затова гледам на Лоренцо да не му забранявам нищо. Лоренцо има приятелка - много е сладка, даже бих казал, че е чудесна. Сега той иска да учи за полицай", споделя певицата.

"Много съм щастлива, защото винаги съм се занимавала с това, което обичам", казва Софи. "Няма да се мре – усмихвайте се, всичко е в психиката. Говорете само хубаво и позитивно. Обичайте се, любовта ще спаси света", заявява Маринова. Тя за първи път проговори публично за любовния си живот.

"По добре да съм сама, отколкото зле придружена. Аз все съм по участия, по пътищата, всеки ден на ново място, не се задържам вкъщи и няма как да завъртя мъж", заяви певицата, потвърждавайки слуховете за раздялата й с Гринго.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай