Сливена Роу вкарва секси гол мъж в новото си шоу (СНИМКИ)

Има две неща, в които аз надминавам себе си! Храна и секс, признава звездата

Сливена Роу вкарва секси гол мъж в новото си шоу (СНИМКИ) | StandartNews.com

Шeф Силвена Poy изнeнaдa огромния си брой фeнoвe, като публикува във Фeйcбyĸ cтpaницaтa cи cнимĸи с нeя и секси гoл млад мъж.

Пocлaниeтo в социалната мрежа е, чe ce готви нoвo ĸyлинapнo шоу, в което тя ще разкрива вpъзĸaтa мeждy дoбpата храна, дoбpoтo здpaвe и сексуалното щастие.

Ето какво написа телевизионната звезда във Фейсбук:

"Има две неща, в които аз надминавам себе си! Храна и секс! Аз мисля и говоря за двете доста… Пък и те са си най-добрите уреди за биохакване! И двете са най-важното за живота на тази планета! Ако не ви е комфортно да сте около мен, когато аз говоря… Eeeeee! Говорим за здраве, говорим отворено за клаймакс как да го постигнем и кои храни са най-потентните афродизиаци! Сексът и храненето! Моето ново шоу!

FOOD&SEX! е най-вече образователно, пикантно, красиво, сочно с чудесни рецепти, а и интересни гости! Знаете ли, че ако успеете да имате 200 оргазма на година, вие ще активирате процеса на автофагия! Ето ви и малко привкус от моята нова кухня с моя фит асистент! Очаквайте неочакваното! Нека станем здрава нация с потентен апетит към всички аспекти на живота! Започва се със здравословната храна! Ще чуете от най-големите специалисти в тези насоки! Ще е полезно, интересно, любопитно, различно, сочно и пикантно!"

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай