Слънце над планините на 26 февруари

Ще бъде облачно по Черноморието

Слънце над планините на 26 февруари | StandartNews.com

София. Сряда у нас ще започне с температури от минус 5 до плюс 2 градуса. В сутрешните часове над Северна и Източна България ще бъде предимно облачно, а над Южна ще е слънчево с намалена видимост в низините. Това съобщиха от метеорологичен център ЕPU - Tv met. 

 

През деня над североизточните райони ще се задържи облачно, а над останалата част от страната ще бъде слънчево с временни заоблачавания следобед над Рило-Родопската област.

 

Максималните температури на 26 февруари ще са от 8 до 13 градуса, в Добруджа и Лудогорието 6, 7, обясняват от meteotv.bg

 

В следващите дни

 

В четвъртък в низините ще има сутрешни мъгли, а по Черноморието и в Добруджа ниски облаци. Около обяд ще бъде слънчево, а следобед от запад ще започне увеличение на облачността.

 

В петък по-плътни ще са облаците над западната половина от страната, а над източната ще задуха югоизточен вятър. Ще се затопли и дневните температури ще достигат 9, 15 градуса.

 

В събота на много места ще превали дъжд, по-значителен по количество над южните и източни райони. В неделя ще бъде ветровито с редуване на слънце и облаци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай