Скиорите пред инфаркт! Мисис България по бански на пистата

Малката Ким си направи фотосесия на Пампорово

Скиорите пред инфаркт! Мисис България по бански на пистата | StandartNews.com

Мисис България Манита Вартан се хвърли по бански в снега на пистата в Пампорово. С това тя замалко да докара до инфаркт и най-опитните скиори, които се запрепъваха в преспите от изкусителната гледка. Въпреки минусовите температури, на любителите на женските прелести им стана горещо, а очите им замалко да изскочат от напрегнато взиране в хубостите на Мани. 

Мисис България побърка скиорите в Пампорово

"Скъпа, горещо е край теб! Красива, стилна, секси - такива са арменските жени", написаха по-смелите й почитатели във Фейсбук. Те я нарекоха Снежната кралица с топло сърце и Манита Снегурочка.  

Мисис България побърка скиорите в Пампорово

Мнозина объркаха Вартан с най-известната арменка в света - звездата Ким Кардашиян.

„Оууу, Ким е дошла да кара ски на Пампорово“, цъкаха с език клиентите и персоналът на топместата за забавление в зимния ни курорт. На тях нашата мисис, наречена от арменската общност по света Малката Ким, раздаде календари с короната и лентата си от конкурса.

След като се снима с десетки фенове и си спретна импровизирана фотосесия в култови барове в комплекса, най-красивата омъжена българка отпраши с тузарския си джип към Пловдив, където и тази седмица програмата й е претъпкана с ангажименти, пише "Марица".

Мисис България побърка скиорите в Пампорово

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай