Скандал! Кого съдят децата на Ален Делон

Какво се случи

Скандал! Кого съдят децата на Ален Делон | StandartNews.com

Наследниците на актьора Ален Делон- Антъни, Анушка и Ален-Фабиен обявиха под съд тяхната детегледачка Хироми Ролан. Те я обвиняват, че злоупотребява със здравословните му проблеми и се опитва да попречи на общуването им. Това съобщи в социалните мрежи големият син на 87-годишния актьор, Антъни.

Семейството наема Хироми Ролан преди две години, когато актьорът започва да има здравословни проблеми. През 2019 г. Ален Делон беше хоспитализиран с инсулт, претърпя операция в парижка болница, където прекара три седмици в интензивно отделение. След това той се оплакал, че се чувства зле и предупредил децата си, че иска да умре чрез евтаназия.

Сега децата на Ален Делон отправиха обвинения срещу гледачката: те се оплакаха от моралния натиск от нейна страна, злоупотребата със слабостта на Делон и присвояването на кореспонденцията на актьора. Адвокатът на децата на Делон каза в прессъобщение, че Хироми се опитва да "изолира Ален Делон от семейството и приятелите чрез манипулация и заплахи". "Тя системно контролира телефонните му обаждания и личните му съобщения, отговаря вместо него и се представя за него, тя пречи на децата му, които искат да го посетят. Тя е авторитарна и се държи неприемливо и дори си позволява да малтретира кучето на Ален Делон."

Актьорът се оплакал, че любимото му куче е било затворено в развъдник три дни. Според сина на актьора, той дълго време не е искал да поставя баща си в трудна ситуация, но присъствието на Хироми Ролан "започна да натоварва всички и особено него". Той заяви, че баща му я е помолил да напусне жилището му и това е написано в документ, в който Ролан е обвинена, наред с други неща, че е злоупотребил със слабостта на уязвим човек и го е лишил от свободата му.

Кино легенда Ален Делон е известен с ролите си във филми като "Роко и неговите братя", "Басейн", "Леопард", "Двама в града", "Авантюристи". Името на актьора се превърна в нарицателно, тъй като младият Делон се смята от мнозина за идеал за мъжка красота, пише БГНЕС

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай