Скандал в "Капките"! Смайващи разкрития за Мария

Хвърлихме малко прах в очите на хората, заяви миньончето

Скандал в "Капките"! Смайващи разкрития за Мария | StandartNews.com

Новината, че само фолкпевицата Мария пее на плейбек в шоуто за имитации "Като две капки вода", неизбежно провокира серия от коментари не само в социалните мрежи, но и на сцената по време на последния лайв на шоуто.

Няма кой да го спре! Зомбори ли печели "Капките"?

След поредното изпълнение на Мария, която този път трябваше да се превъплъти в образа на поп сензацията The Weeknd, водещият Рачков не издържа и я попита в прав текст - наистина ли тя е единствената, която пее на плейбек в шоуто.

Отговорът на миньончето обаче, се оказа доста двусмислен, което за пореден път отприщи коментарите в мрежата.

"Хвърлихме малко прах в очите на хората", това заяви Мария пред слисаните погледи на Геро и Рачков.

А според първоначално тиражираната информация - певицата имала специална клауза в договора да ползва плейбек, за да не се излага с пеенето, или по-скоро с виенето си, както определят мнозина.

Зрителите на шоуто забелязаха, че Марчето само си отваря устата, а те чуват запис от студио, който е минал през старателна обработка. От няколкото видеа, които изтекоха от репетициите на миньончето, стана ясно, че тя не се справя много добре без компютърна обработка, пише "Уикенд".

Почитателите на певицата също са единодушни, че заралийката пее на плейбек в "Капките", както и по участията си в заведенията. А и в шоуто Мария не показва кой знае какви вокални възможности, но все пак е по-добре от реалните й вокални данни, пише още изданието.

"Мария за 20 години и на плейбек не може да се научи да се прави, че пее. Джулиана Гани се справя по-добре от нея", гласи още един от многобройните реакции във виртуалното пространство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай