Скандал в "Ергенът": Руската фурия посяга на любимката на Виктор

Предстои да станат ясни и имената на трите дами, които ще се борят за сърцето на Виктор на големия финал

Скандал в "Ергенът": Руската фурия посяга на любимката на Виктор | StandartNews.com

Разтърсващи емоции, болезнени откровения и неочаквани обрати очакват зрителите тази седмица в „Ергенът“ по bTV. Тази вечер (12 май, четвъртък) участничките ще трябва да извадят на бял свят скритите си творчески умения, за да изваят скулптури и нарисуват Виктор, който ще им позира. Дамата, която се справи най-впечатляващо със задачата, ще получи от първия „ерген“ на България специална роза, нарисувана от самия него. Имението ще се превърне в галерия, домакин на първата и единствена по рода си изложба на любовни изкуства, а задачата на Виктор да разпознае коя от дамите стои зад всяко едно от произведенията ще стане повод за същинска творческа надпревара и нескрито разочарование у една от дамите.

По време на вечерния коктейл Деница ще признае на Виктор за болката от преживяна изневяра, а това ще го окуражи да разкаже в детайли за предателството, с което се е сблъскал в една от връзките си. Виктория Капитонова пък за пръв път ще си позволи да покаже емоции, след като Виктор я пита за причината за краха на последната й връзка. С какви чувства инфлуенсърката се е разделила с бившия си приятел и защо няма да сдържи сълзите си – отговорът тази вечер от 21:00 ч. в „Ергенът“ по bTV. Вечерта ще завърши с поредната Церемония на розата, след която още една от претендентките ще трябва да се сбогува с Виктор и да напусне имението.

Утре вечер (13 май, петък) Виктор ще подари на своите дами още едно прекрасно изживяване, като ги приветства в света на екзотиката и магията. Момичетата предстои да преминат през един от най-старите предбрачни ритуали в света, запазен и до ден днешен – Вечерта на каната. Как си представят сватбата си с Виктор участничките, чии представи съвпадат напълно с тези на „ергена“ на България и кои от тях са готови за семейство и деца?

Зрителите ще станат свидетели и на последния коктейл в имението, който ще завърши катастрофално за две от участничките. Напрежението между Александра и Виктория Капитанова, което досега беше само словесно, ще вземе връх и ще стане повод за скандална реакция от страна на инфлуенсърката. Какво ще афектира Виктория Капитонова дотолкова, че да реагира не с думи, а с действия срещу Александра  – отговорът само в „Ергенът“ по bTV.

Провокиран от ситуацията, Виктор ще бъде изправен пред най-важното си решение до този момент. Вечерта ще завърши с инфарктна Церемония на розата, след която ще станат ясни имената на трите финалистки, които ще се борят за сърцето на Виктор следващата седмица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай