Скалата с обръщение към Тръмп (ВИДЕО)

Къде е нашият състрадателен лидер, който ще пристъпи към страната ни

Скалата с обръщение към Тръмп (ВИДЕО) | StandartNews.com

Дуейн "Скалата" Джонсън публикува видеоклип с обръщание към президента Доналд Тръмп след смъртта на Джордж Флойд.

Актьорът заяви във видео публикация в каналите си в социалните мрежи, че САЩ са „осакатени“ и „на колене молят да бъдат изслушани и молят за промяна“.

">

Видеото, само за няколко дни, натрупа над 7 милиона гледания.

Джонсън задава въпроси: „Къде е нашият състрадателен лидер, който ще стъпи към страната ни, който е на колене и протяга ръка и казва:„ Изправете се, изправете се с мен, защото ви държа. Чувам ви , Слушам ви. И имате моята дума, че ще направя всичко по силите си, до последния ми ден, до последния ми дъх, ще направя всичко възможно, за да създам необходимата промяна, за да нормализирам равенството, защото „Живот на черните има значение“. " Къде си?"

Към видеото, той добави: „Зашото ние всички сме тук. Може би някой ден ще се появи този подбуждащ лидер.Така или иначе процесът за промяна вече е започнал. “

Джонсън е един от многото гласове в Холивуд, които призовават за промяна, както и за действие феновете си и политическите лидери.

В сряда бе съобщено, че бившият полицай в Минеаполис, под чието коляно загина Джордж Флойд, е обвинен в убийство от втора степен - а тримата му колеги, които са били заедно с него на местопроизшествието са обвинени в подпомагане и подбуждане към убийство от втора степен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай