Силвена Роу полудя срещу "Ергенът", какво каза за шоуто

Моят проблем с „Ергенът“ е следния: промотира пошлостта, вулгарността

Силвена Роу полудя срещу "Ергенът", какво каза за шоуто | StandartNews.com

Телевизионната звезда и майстор в кухнята Силвена Роу изрази дълбокото си възмущение от това, което се показва на екран и по-точно романтичното риалити „Ергенът“.

Шеф Роу изказа недоволството си в обръщение:

"Искам да говоря за „Ергенът“. Знам, че цяла България се вълнува. За мен специално, една програма, която се прави от българи и за България, не може да промотира коментари като „ти си българско зло“.

Няма друга страна, например Америка да сте чули да си викат „американско зло“ или в Турция „турско зло“ или рускинята „руско зло“, но в България всичко може. Моят проблем с „Ергенът“ е следния: промотира пошлостта, вулгарността.

Пишете ми какво научихте от Ергена, дали научихте здравословно хранене, дали научихте здравословна психика, чудесни навици на поведение, етикет, език или научихте вулгарност, обиди, насилие, нахалност.

Съжалявам, но наистина България не е такава, ние имаме милосърдие, култура и прекрасната Александра наистина показа какво означава една българка. Но защо тази отговорност трябва да пада на плещите на една от участничките, защо сега ще й благодарим, разбира се, че й благодарим, но защо върху нея трябва да пада отговорността за спасяване на имиджа, на честа на България? Аз като жена бих искала отношението към жените да е по-добро, а като мъж – Ергенът си знае, продуцентите знаят какво трябва да се направи.

Майки, искате ли вашите деца да гледат това нещо, защо не е представено в по-красива форма, без нахалство, обиди, наглост, подмолност и без кошмарната негативна психика. Българинът се връща уморен от работа, пуска си телевизора и какво гледа. Натоварва се с негативизъм, ярост, яд, вулгарност. Това ли искаме за нашето поколение, нашите деца. Искам да виждам по нашите телевизии програми правени за нас – българите, не искам да чувам никога вече някой, който казва „българско зло“ и това да се остави в ефир. Срам на срамотите скъпи хора", емоционалното завършва обръщението си Роу.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай