Ще го познаете ли? Една жена напълно го преобрази (СНИМКИ)

Той е на 48, но напоследък се облича като тийнейджър

Ще го познаете ли? Една жена напълно го преобрази (СНИМКИ) | StandartNews.com

Ще го познаете ли? Една жена напълно преобрази холивудската звезда Брадли Купър. 
48-годишният секс символ промени стила си в името на младата си приятелка.

Тази есен всички заговориха, че актьорът се среща с 28-годишната Джиджи Хадид, а наскоро светски източници издадоха: между знаменитостите всичко е сериозно, но все още не искат да афишират връзката си.

За да пасне на младата си любима (при това модел!), актьорът обнови гардероба си, предаде "Труд". Сега той се разхожда из Ню Йорк в ярки бомбери, карго панталони с цветни щампи и други неща, поради което понякога дори не го разпознават папараците. А наскоро актьорът беше забелязан да носи фланелена риза на каре от марката на Джиджи Guest in Residence, която струва 645 долара, но най-вероятно му е подарък.

Сред феновете му избухнаха разгорещени дебати. Някои смятат, че Брадли изглежда смешно в “тийнейджърските” дрехи, други все повече си спомнят Ирина Шейк и пишат в мрежите, че Купър никога не се е старал толкова много заради нея, с изключение, когато е ставало дума за червения килим. 

Има обаче версия, че Брадли Купър все още остава безразличен към модата, а всички тоалети за него са избрани от Джиджи, като постепенно подготвят звездното й гадже за първата им съвместна поява.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай