Шон Пен осиновява детето на Терон

Шон Пен осиновява детето на Терон  | StandartNews.com

Шон Пен е на път отново да стане баща. Той вече е подал документи за осиновяване на осиновеното дете на годеницата си Чарлийз Терон. Източник, близък на двойката, твърди: "Чарлийз никога не е притискала Пен за осиновяването на Джексън. Това се случи естествено, те стават семейство". Пен вече има две деца от Робин Райт, които са приели много добре момчето, което вече се обръщало с "тате" към известния актьор.

Мадона и ветераните от AC/DC ще

се присъединят към по-младите звезди на сцената на музикалните награди "Грами" на 8 февруари. Сред другите музиканти, избрани да изпълнят част от репертоара си на най-гледаните музикални статуетки, е и британецът Ед Шийрън, чийто албум е сред претендентите за отличие.

Били Боб Тортън, бившият съпруг на Анджелина Джоли, заяви

че иска да преспи с Дженифър Анистън. "Това е целта на живота ми от много време насам", каза Били Боб. Дали 59-годишният актьор се пошегува, или говореше сериозно така и не стана ясно. Феновете му обаче смятат, че той иронизира войната между двете жени на Брад Пит. Тортън призна още, че с Джоли редовно се чуват, поддържат приятелска връзка и си помагат в тежки момент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай