Шон Пен и Чарлийз се събраха

Шон Пен и Чарлийз Терон са пак заедно

Шон Пен и Чарлийз се събраха  | StandartNews.com

Този път се отдавали само на забавления в леглото

Страстта между Шон Пен и Чарлийз Терон не е угаснала. Двамата се разделиха през лятото, но издържаха един без друг едва няколко месеца. Холивудската двойка отново е заедно, писаха медиите зад океана. Този път обаче са действали много по-предпазливо - виждат се единствено на неутрален терен, където да консумират връзката си, и после бързо се разделят по задачи.

"Техният сексуален живот е лепилото, което ги държи заедно. Така им е удобно. Комфортно им е един с друг", твърди близък до двойката. Инициативата дошла от Шон Пен. Той от седмици търсил как отново да се сближи с Чарлийз, която му била много обидена, че я е зарязал. Когато се видели, между двамата веднага избухнал скандал, щом Терон разбрала, че Пен просто иска да си легнат отново.

С часовете и виното обаче Шон успял да я убеди, че няма нужда да заживяват отново заедно, тъй като именно това била причината чувствата им да охладнеят. "Сега са щастливи. Всеки върши своята работа и знаят, че от време на време могат да разполагат един с друг. Няма битовизми, които да ги изтощават", коментират още зад океана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай