Шокиращо признание от Азис. Най-големият комплекс

Невероятна изповед пред Петя Дикова

Шокиращо признание от Азис. Най-големият комплекс | StandartNews.com

Имам комплекси. Не се чувстам ок с мястото, на което съм роден - като ходя по света и кажа откъде съм, хората правят крачка назад. Не ни харесват. Това заяви кралят на попфолка Азис в изключително откровено интервю пред Петя Дикова.

Чувствал съм се засрамен, нежелан, неразбран, само защото съм от България - имат ужасна представа за нас, каза Азис. И допълни: „Да, имам комплекс, че съм българин”.

Почти на 50 съм и работата ми е двойно повече, имам нужда от почивка, да натисна бутона "пауза", призна звездата.

Паузата ми е нужна за нещата, които не успях да преживея през годините, докато се превръщах в най-разпознаваемия българин по света. Изпуснах много от човешките неща, докато постигах това  да стана най-слушаният. Сега искам пауза да ги изживея и пак да с върна, обясни той.

"Живота пропуснах. Всичко, свързано с него - любови, емоции, той изтече около мен, без да се осъзная, защото имах амбицията да се утвърдя", отвърна певецът на въпроса кое точно е изпуснал. И заяви, че най-много му липсва време.

Трябва да си идиот или да си бил в кома през последните 20 години, за да не си бил свидетел в България на израстването ми. Не исках обаче никой да разбира, че съм добър. Не ги респектирам и всички искат да си говорят с мен, а исках да съм от лошите звезди - да не ме закачат, разказа още Азис. Много го исках, мечтах всички да разберат колко хубаво пея, но е ужасно да си най-известният. Не го искам вече това внимание, наядох му се, призна той.

Затова бил най-добре през пандемията с маска и качулка - представяш ли си, Петя, можех да отида в мол и да си купувам храна на "Витошка", възкликна той.

Твърде висока цена платих за успеха, не си струваше, каза още Азис. Несъизмеримо е това, което аз дадох, а отсреща получих ... аплодисменти. Да, милиони, но нищо повече. Нещата можеха да изглеждат по холивудски начин, ако не беше комплексът и родното място, смята той.

Самотен съм бил и когато пях пред 60 хиляди души, дори не помня как мина. Отворих си чипс и кола, когато се прибрах в хотела, така се наградих. После няма партита като по филмите, в жанра ни го няма това пиене и други неща, които хората си мислят, нямаме търпение да се изкъпем, легнем и умрем. Никой не знае колко сме уморени, сподели още звездата.

Знаех, че всички ще запеят "Хабиби", но не вярвах, че ще мине границите и ще стигне Мароко, Египет, Китай, Южна Корея... Получавам клипове от Азия и японки как го танцуват, заяви още Азис. Той разкри, че всяка сутрин става в 5,30 и си пуска сутрешните блокове. Знам всяка минута къде какво се е случило, интересува ме какво става в България, страшно информиран човек съм, каза още Азис.

За разкриването на всички полове и за браковете между тях съм, обяви Азис. Ето, аз сега нямам право да се омъжа - кой, по дяволите, ще ме наследи, попита артистът. Нарочно ли ме карате да се оженя за жена, та да вземе тя всичко, което съм направил през годините. Татко ми почина, майка ми е възрастна, какво се случва тогава с всичко, за което съм работил, продължи той. И допълни: „Аз имам потомство, но ако нямаш?”

Азис каза, че по ромските стандарти е бездетен, а по българските многодетен баща. Сподели, че няма жена на този свят, когато да го накара да тича след нея, да й плаща сметките и след това да гледа, че е недоволна. За него мъжът е съвършеното човешко същество. Затова има татуировка и в сърцето си, а най-честата дума, която употребява на ден е едно мъжко име, което никога няма да каже.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай