Шок във "Фермата"! Зрителите онемяха

Какво се случи

Шок във "Фермата"! Зрителите онемяха | StandartNews.com

Зрителите на "Фермата" станаха свидетели на крайно смущаващи сцени от епизода, излъчен в сряда вечер.

Една от участничките в отбор „Елбетица“ се отдаде на изследване на подобренията по тялото на своя съотборничка. Всичко това беше заснето и излъчено от продукцията, без никакво съобразяване с това, че част от аудиторията на предаването е детска. Привидно, всичко беше представено като най-естественото нещо на света.

Присияна заяви, че никога не е пипала такива подобрения и е страшно интересно какво е усещането. Емилия, която пък има импланти, съвсем приятелски и предложи да ѝ задоволи любопитството.

И ей така, докато варят мляко, Присияна бръкна под фланелката на Емилия и почна да я опипва.

„Ама те са меки, аз съм чувала, че са много твърди“, коментира „изследователката“. Цветарката от Червен бряг пък ѝ обясни, че не я е хванала на правилното място и поведе ръката ѝ където най-добре се усеща подплънката. „Ама пак е меко“, заяви Пресияна.

„Ами какво да ти кажа, голямо мачкане е падало!“, коментира щедрата собственичка на подобренията по тялото й.

Сценката спокойно можеше да бъде спестена на зрителите, но явно продукцията няма как да пропусне нещо подобно. Нищо, че опипването на две жени едва ли допринася особено за родолюбието, продължението на традициите и другите ценности, заради които Иван и Андрей декларират, че правят „Фермата“, пише "Блиц".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай