Шок! Попариха Кейт и дамите от кралския двор

Коя е най-стилната във Великобритания

Шок! Попариха Кейт и дамите от кралския двор | StandartNews.com

Когато говорим за стилни жени във Великобритания, със сигурност първо в съзнанието ни изниква Кейт Мидълтън. Именно принцесата на Уелс неведнъж оглавява подобни класации с безупречната си визия, но този път списание Tatler определя друга като по-по-най.

Акшата Мурти е съпругата на настоящия британски премиер Риши Сунак. 43-годишната дизайнерка и дъщеря на индийски милиардер е поставена на първо място в класацията за най-добре облечени известни личности на Острова. А зад този успех стоят не една и две прояви на стил, за който дълго се говореше.

Жената до министър-председателя е известна със своя "тих лукс", като дори да я видим по маратонки и пола, трябва да сме сигурни, че струват много и са на известна марка. Дори на училищно състезание тя се появява с чехли за нaд 700 долара - просто така е свикнала.

Но напоследък тези нейни скъпи модни избори биват все по-често критикувани и Мурти, която е голям фен на Gucci, се наложи да разнообрази гардероба си с дрехи на по-достъпни дизайнери, за да не предизвиква гнева на избиратели и данъкоплатци. Това обаче не ѝ попречи да си остане все така стилна във всяка една ситуация.

От изданието сравняват стила на Акшата Мурти с този на Джаки Кенеди, въпреки че напоследък често ѝ липса малката шапчица на главата, както и няколкото реда перли. Но нейният "съвременен дипломатично-декадентски тоалет" всеки път успява да се превърне в център на внимание.

Интересното е, че в топ 10 на Tatler не попада нито Кейт Мидълтън, нито някоя друга дама от кралския двор. На осмо място обаче е съпругът на принцеса Беатрис - Едуардо Моци. Цялата класация ще бъде публикувана през септември, информира lifestyle.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай