Сряда,

Шок! Кой поиска главата на Джизъса

От: Агенция Стандарт -
1838
Шок! Кой поиска главата на Джизъса
A
A
A

Няма как при толкова любовни саги, миналото на Благо Джизъса да е скучно. Особено пък, като се има предвид кого е разгневявал преди време. Стигнало се дори дотам татари да искат да приложат към него древно правило за мъст.

Спомняте си, че една от жените на ексфутболиста бе красавицата Есмер, която е от татарски произход. След раздялата си с нея, той буквално щял да се прости с главата си заради обвиненията в изневяра, които май не са му чужди и в следващите връзки.

След края на отношенията си Есмер пусна многозначителен пост в социалните мрежи, от който става ясно, че Благой бил на два стана - и по-конкретно, че имал забежки с красавици от Москва.

Това, разбира се, стига до ушите на татарите, които тутакси решили, че искат да отрежат главата на българския футболист. Благо обаче успява да се измъкне само с финансови загуби и с обещанието никога да не се връща повече без изрична покана. Говори се, че лично един от големите в руския футбол е платил огромен откуп, за да запази главата на Джизъса на мястото й, пише "Телеграф".

Скоро след провалената си връзка с Есмер, Георгиев се залюби с русата Златка, с която бяха заедно от 2018-та до миналата година Към днешна дата Джизъса вече е женен за друга жена - Полина, а Златка очаква второ дете от новия си приятел Карен.

От първата си съпруга - гимнастичката Христина Витанова пък, Благой има две деца.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com