Неделя,

Шок! Къде изчезна любима водеща на зрителите

От: Агенция Стандарт -
7475
Шок! Къде изчезна любима водеща на зрителите
A
A
A

Лицето на "Съдебен спор" Нана Гладуиш не се появи на работа за днешния епизод на предаването. Това предизвика слухове, че е свалена от ефир от днес за утре, тъй като тя води в съботния ден, а в неделята продукцията на Нова телевизия осъмна с нова водеща, пише "Хотнюз". 

Нана Гладуиш е любима водеща на зрителите и дългогодишно лице на "Съдебен спор". Затова липсата й днес по обяд изненада всички, а причините затова останаха в дълбока тайна. До финалните надписи от екипа не дадоха никаква яснота по въпроса "Къде е Нана и ще я видим ли следващата седмица?".

Появилата се като гръм от ясно небе Десислава Тасева, която е кадър на радио "Веселина", смени коронната водеща. Единственото, което каза по повод липсата на титулярката бе: "По всичко личи, че не съм любимата ви водеща Нана, с която скоро ще бъдете отново заедно". Приставът пожела на Тасева само успехи занапред. Това означава ли, че Нана ще има траен заместник?

В социалната мрежа Нана не дава индикация какво се случва с нея в момента. Един от последните й постове е от 1 април, когато е отбелязала, победата на сина си в турнир по тенис, както и годишнината от брака й. "Новите шампиони, Андрея Глушкова и Джейсън Гладуиш от държавния турнир за смесени отбори. Най-хубавия подарък, който синът ни можеше да ни подари. На днешния 1 април, аз и баща му празнуваме 16 години от деня, в който сключихме брак. Да намериш правилния партньор …. Поздравления на победителите!", написа във Фейсбук тя.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com