Шик по Кардашиян

Шик по Кардашиян | StandartNews.com

Светски дами опитаха в "Ермитаж бюти" стилизиращите продукти с марката на световноизвестните красавици

Какво може да привлече известни жени с различни професии в едно и също фешън пространство - нови прелести, с които стават все по-красиви, разбира се. Неслучайно преди броени дни бизнес дами и отличнички в шоубизнеса се събраха в "Ермитаж бюти" на Наталия Верхозина, за да "опитат" нещо премиерно: поредните чудесии от серията на сестрите Кардашиян Kardashian beauty - широка гама от стилизиращи продукти и уреди, които са подходящи за всякакъв тип коса и прическа. Какви идеи лансират този път риалити звездата, съпруга на култовия Кание Уест, и нейните съдружнички - подхранване на косъма и експерименти в името на уникалния стил. "Сестрите въплъщават елегантност, шик и актуалност. А продуктите включват висока производителност, иновативни съставки и са предназначени за създаване на индивидуалност", коментира Георги Хрисимов. Господата на партито също високо оцениха тези възможности. Ирина Флорин, Анелия Петкова, Меги Савова, Дони Василева, Олга Ускова, Милена Стоянова и двама емблематични познавачи на шика - Евгени Минчев и Киро Скалата - оцениха по

достойнство представянето на CHI-Kardashian.
Четири прекрасни дами и верни фенки на "Ермитаж бюти" се превърнаха в модели на новата линия, обогатена с черен кимион - много хора го използват за лечение на различни здравни проблеми от алергии към тревожност. Сред тях беше и Мартина Попова Lady Bulgaria 2015.

Световната премиера на продуктите беше през септември в Канкун, Мексико - на петдневна конференция, започнала с червен килим и бяло парти с изпълнения на Flo Rida и Натали La Rose.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай