Шах! Венелин Петков и Гена Трайкова отново заедно

Венелин беше директор на „Новини и актуални предавания", а Гена техен главен редактор и неговата дясна ръка в бТВ

Шах! Венелин Петков и Гена Трайкова отново заедно | StandartNews.com

ТВ водещият Венелин Петков и бившата му приятелка и колежка Гена Трайкова отново са заедно, пише „Галерия“.

Този път не като двойка, а като колеги в УНСС. Двамата започват да преподават на студентите от магистърската програма по „Мултимедийна журналистика" в университета от есента.

Венелин беше директор на „Новини и актуални предавания", а Гена техен главен редактор и неговата дясна ръка в бТВ.

След като Петков беше освободен от работата си преди три години, в знак на солидарност с него се махна и Гена Трайкова. Сега и двамата са щастливи да работят отново заедно.

Венелин иначе работи като даскал в частно столично училище, където преподава само на английски. Петков обича да споделя с възпитаниците си, че преди да замине да следва в САЩ, е работил като преводач, учител и носач на краставици, но когато късметът го отвежда в международния отдел на БТА, разбира, че единственото, с което е искал да се занимава, е журналистиката. След 20 години стаж в бТВ Петков бе сменен от новите собственици на медията с колегата му и негов бивш подчинен Антон Хекимян.

Петков дълго време живееше с колежката си Гена Трайкова. Искрите между тях пламнаха по времето, когато двамата бяха водещи на новините. Публична Тайна е, че на нея Венелин Петков дължи кариерата си в бТВ, защото тя е тази, която го вкара в новините. Връзката между тях приключи, след като синеоката тв водеща залюби музиканта Лъчо от група Хиподил. След раздяла си Гена и Венелин успяха да запазят добри колегиални отношения. След това за кратко Петков се хвърли в обятията на водещата на късната емисия Новини Поли Гергушева, но нещата не се получиха.

С бившата си половинка Николета Маданска стават гаджета преди шест години. Двамата обаче винаги са държали любовта си далеч любопитните хорски погледи и избягваха да демонстрират чувстват си в телевизията, макар че всички знаеха за интимните им отношенията. Двойката неведнъж се е разделяла, но любовта им е надделяла и те отново са се събирали. С днешна дата не живеят под един покрив, но си поделят грижата за двете си момчета.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай