Сестрата на Бойко: Страх ме е за брат ми

Д-р Красимира Иванова живее със заплата си и е щастлива

Сестрата на Бойко: Страх ме е за брат ми | StandartNews.com

София. Страх ме е за Бойко, призна сестрата на Бойко Борисов д-р Красимира Иванова пред  Мартин Карбовски  по ТВ7. Той си носи кръста, а аз не мога да направя нищо, добави тя.

Разбирам майка ми като казваше "Ох цяла нощ не можах да спя - на едната страна мисля за брат ти, на другата - за тебе. Сега аз съм същата. Много нощи не спя, защото мисля брат си... Е, не спя и когато съм щастлива, каза сестрата Краси.

Лекувам се, борбата ще продължава, защото взимам доста лекарства, каза д-р Иванова, която се възстановява след тежка операция на тумор преди около година. Чувствам се добре, живея добре, каза тя. И добави: Пожелавам си да живея добре, да няма последствия от този голям тумор, който съм си отглеждала.

За властта

За миналото д-р Георгиева признава, че не е гледала на брат си като човек който може да се издигне. Живеехме във времена, когато не можеше да мислим за такова издигане. Навремето беше невъзможно дори да мечтаеш - как ще си помислиш, че можеш да влезеш в "Кореком" примерно. Да си кръстиш детето беше забранено, а моят син бе кръстен от майка ми тайно. Сега тези хора, които са във властта, можем да ги пипнем. Аз съм вярваща и съм благодарна на Господ, че ни даде възможност да видим толкова много неща.

За парите

Нямам влогове, този свят на лихви и влогове ми е чужд. Имам заплата като на началник отделение е 720 лева, това е. Аз нямам друг дом. Имам едно наследствено жилище. Къщата с двора в Банкя остана за брат ми, а апартамент в една кооперация - за мене. В него живее синът ми. Нямам и кредити. Аз живея в комфорт със себе си. Е, нямаме тези възможности за дълги пътувания, за дълги почивки. Но аз не съм нещастна от това.

За работата

Има нещо, от което му се дразня - непрекъснато работи до късно. Но той си е избрал този начин на живот. "Това ти пречи в личен план", казвам му аз. А той: "Много трудно е когато си се качил на тигъра", да слезеш от него. Но винаги гледам да не го притеснявам.

Никой не го щади във вестниците. Чудя се какво още могат да измислят - за него, за семейството ни. Ние работим, стоим настрани от политиката. Но веднъж ме пита един журналист по телефона дали има някакъв брак около брат ми, дали надушвам нещо. Ми това няма нищо общо с журналистическата етика. Аз не душа, когато съм с брат си. Аз му се радвам.

Работа си е работа, личният живот си е личен живот.

За жените

Стела, първата му съпруга, беше бременна. На Бойко не му се женеше много. Но родителите ни, баща ни го притисна. Ожени се на 22 г. Жена му беше от провинцията, студентка по медицина. Роди им се малката. След 10-12 години той спортуваше много, а тя искаше да е с него повече и настъпи раздялата. След това в живота му се яви Цвети - една жена, която аз безкрайно обичам и уважавам, нейна кръстница съм. Мисля, че се запознаха в един автосервиз. За мен те бяха една чудесна двойка, много се разбираха. Това е животът.

Той живее самотно в момента. Предпочита да няма жени. Има други приоритети в живота си според мен.
 
Сега няма време да дойде при мен да му правя пържени картофки с кисело мляко. А той много ги обичаше. Имаме хубави взаимоотношения, но сега нямаме тази възможност. За всичко бих го подкрепила, аз съм му сестра. Но каквото той реши и каквото преценят хората - това ще е. Аз като сестра го искам до последния си миг.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай